metalshow

Se lanseaza Clickandshop.ro – Alegerea ta la un click distanta

Click Shop Online lanseaza astazi oficial portalul dedicat de e-commerce: www.clickandshop.ro, un magazin virtual de produse IT&C ce reprezinta un concept nou pentru online-ul romanesc. Cu un design simplu, elegant si util, portalul se adreseaza persoanelor dinamice, care nu au timp sa se plimbe prin magazine si prefera sa aleaga ce isi doresc printr-un simplu click, navigand pe internet, comparand, analizand. Clickandshop.ro ofera produse variate la preturi atractive, asigurand servicii de calitate si livrari prompte la domiciliu. Clickandshop.ro iese in evidenta prin design-ul diferit de restul magazinelor virtuale din Romania dar si prin preturile care sunt concepute pentru orice tip de client. Noul concept online lansat de Clickandshop.ro – “Click si cumpara!”, se bazeaza pe dorinta de pune la dispozitia potentialilor consumatori un instrument cat mai simplu si prietenos, care sa aduca printr-un simplu click la tine acasa lucrurile pe care le doresti, cat mai repede posibil.

“ClickAndShop.ro a fost construit din dorinta de ridica standardele calitatii magazinelor virtuale din Romania, pe baza studierii atente a pietii si avand tot timpul in minte cum putem simplifica la maximum shopping-ul pe internet, oferind clientilor in acelasi timp preturi atractive. Perioada premergatoare lansarii oficiale a site-ului ne-a demonstrat ca mergem in directia corecta, cresterea rapida fiind cea mai clara dovada a calitatii serviciilor oferite. Calitatea produselor noatre este ireprosabila, nu vindem decat produse originale de provenienta certa, cu garantie.

Pentru viitorul apropiat, ne-am propus sa sustinem un ritm de crestere constant. Investim in promovare, eficientizam permanent capacitatile logistice si vom dezvolta mereu noi facilitati pentru portalul www.clickandshop.ro. Suntem deschisi pentru discutii cu noi parteneri pentru largirea gamei de produse din portofoliu. Pentru sfarsitul anului 2007, ne asteptam la o crestere a vanzarilor cu 100% in fiecare luna. Targetul nostru este atingerea unui numar de peste 2 milioane de vizite si o cifra de afaceri de peste 6 milioane de euro la finele anului 2008”, a declarat Irina Steinberg, Sales Manager – Click Shop Online.

Clickandshop.ro dispune de o interfata simpla, in care se poate naviga usor, un instrument de comparatii online ale produselor, un calculator de rate rapid destinat clientilor ce vor sa aleaga o solutie de finantare prin credit de nevoi personale, o sectiune dedicata discount-urilor unde se regasesc ofertele promotionale ale magazinului. De asemenea, site-ul ofera informatii despre cele mai bine vandute produse/branduri si un motor de cautare bazat pe un un sistem de filtrare elaborat (dupa categorie, producator, pret si specificatii ) pentru gasirea produselor dorite.

Produsele magazinului se livreaza in maximum 24 de ore din momentul plasarii comenzii de Luni pana Sambata. Comenzile se pot efectua la orice ora, in orice zi, prin intermediul site-ului si intre orele 10.00-18.00 prin intermediul liniei telefonice pusa la dispozitie pentru asistenta clientilor. In Bucuresti livrarea se opereaza in aceeasi zi pentru comenzile ferme plasate inainte de ora 12:00.

In Bucuresti si in Ilfov livrarea se face exclusiv prin intermediul curerilor Clickandshop.ro si este gratuita pentru comenzi ce depasesc suma de 300 de RON, iar in afara Bucurestiului transportul se face prin servicii de curerat rapid. Platile in urma achizitiei produselor Clickandshop.ro se pot face in numerar la livrare, prin ordin de plata sau virament bancar, urmand ca in urmatoarele luni sa fie pusa la dispozitia clientilor o platforma pentru plata prin card.

Bucuresti, 10.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *