free download 78 travel guides written by experts

Se joaca fotbal in studioul Radio 21

Matinalii se pregătesc pentru meciul secolului!

Matinalii de la Radio 21 se pregătesc intens pentru Meciul Secolului: FC Juventus Bucureşti (echipa susţinută de DJ Andi) joacă împotriva Damilei Măciuca (echipa susţinută de Manuel D. Dinculescu), într-o partidă amicală ce se va disputa pe stadionul lui Juventus, în Colentina (Şoseaua Fundeni, numărul 242,) pe data de 9 martie, începând cu ora 11:45. Intrarea este gratuită!

Pentru a fi în formă pe stadion, Manuel D. Dinculescu şi DJ Andi şi-au început antrenamentul în studioul Radio 21, cu o minge uriaşă. După ce au schimbat câteva pase şi au pus la pământ tot ce se afla pe automatul de cafea, cei doi matinali, sub supravegherea Ancăi Maco, i-au chemat pe suporteri la stadion.

Înregistrarea poate fi urmărită accesând link-ul de mai jos:
//www.youtube.com/watch?v=jqzMXcHBeHg.

Meciul Secolului face parte din demersul Matinalilor de la Radio 21 de a încuraja oamenii talentaţi care au început de jos şi au muncit mult până au atins succesul. Cei trei Dji cred cu tărie că cei mai buni fotbalişti pleacă din ligile inferioare, acolo unde fotbalul nu este influenţat de bani şi interese.

Iar pentru a demonstra că pe stadioane se poate merge civilizat şi că bătăile se pot face cu flori, de Ziua Bărbatului, pe 9 martie, Manuel D. Dinculescu şi DJ Andi, cei doi bărbaţi adevăraţi din Matinalul de la Radio 21, invită toate femeile la stadion, unde le aşteaptă cu flori şi multă distracţie.

Doamnele şi domnişoarele care vor să se înscrie într-una dintre galeriile celor două echipe, trebuie să trimită SMS la numarul 171, număr cu tarif normal, cu textul „Galeria 21” urmat de un slogan sau să intre pe www.radio21.ro şi să lase câteva versuri de încurajare sau sloganuri pentru Juventus Bucureşti, respectiv Damila Măciuca. Joi, Manuel Dinculescu şi DJ Andi vor alege cele mai înfocate fane, pe care le aşteaptă să-şi susţină echipa preferată la meciul din 9 martie.

Vineri, imediat dupa ora 10:00, autocarul echipei Juventus Bucureşti vine la sediul Radio 21 din strada Horia Macelariu, 36-38, sector 1, pentru a lua suporterii şi echipa.

Bucuresti, 07.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *