Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Se deschide Kiabi Militari

Kiabi, brandul francez expert in distributia articolelor de imbracaminte la moda la preturi mici, pentru toata familia, inaugureaza maine dimineata, incepand cu ora 9:00, cel de-al doilea magazin din Romania, la doar o luna dupa deschiderea primului magazin – din cadrul Centrului Comercial Grand Arena Berceni.

Militari Shopping Center va gazdui incepand de maine cel de-al doilea magazin Kiabi din Romania. Acesta este pozitionat fata in fata cu hipermarket-ul Auchan.
Au fost necesare 3 luni pentru construirea si amenajarea magazinului de 1800 mp, cu produse de moda pentru barbaţi, femei, copii şi bebeluşi. Magazinul este structurat in patru raioane: bebelus, copil, femeie, barbat. Mobilierul de prezentare, aleile centrale largi, spatiile clar definite sunt gandite pentru confortul clientei si rapiditatea achizitiei. Spatiul dedicat femeii, spre exemplu, se imparte in 6 universuri: femeia tanara, femeia moderna, femeia clasica, lenjerie, talie mare si raion maternitate, si ofera, de asemenea, accesorii asociate fiecaruia dintre acestea
Au fost investiţi circa 400 de euro pe metru pătrat în amenajarea magazinului din cadrul Militari Shopping Center.

Conform spuselor lui Alain Simar, manager general Kiabi România, “calitatea primirii şi a serviciului, gama de produse (peste 70.000), promoţiile permanente şi atractivitatea preţurilor vor trebui să fie priorităţile pentru a îndemna clientela să vina şi pentru a o fideliza”.

Se estimeaza deschiderea a inca 4 magazine Kiabi în 2010 şi creearea a mai mult de 150 de locuri de muncă, urmatorul fiind Kiabi Titan.

Bucuresti, 11.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *