free download 78 travel guides written by experts

Se cauta cei mai influenti oameni de online din Centrul si Estul Europei

WEBIT caută Cei mai influenţi oameni de online din Centrul şi Estul Europei. România este invitată să se alăture proiectului.

România ocupă locul 8 în clasament la 8 zile de la începerea proiectului

Board-ul onorific al ambasadorilor Webit a lansat proiectul Cei mai influenţi oameni de online din Centrul şi Estul Europei. Între ţările invitate să participe la acţiune se află şi România.

Proiectul face parte din misiunea Webit de a dezvolta industria digitală în regiune şi este concentrat în jurul ediţiei de anul acesta al celui mai frecventat eveniment est-european adresat industriei de specialitate şi organizat în Bulgaria.

Webit va promova Cei mai influenţi oameni de online din fiecare ţară înscrisă în competiţie, proiectul fiind dedicat tuturor celor implicaţi în industria de digital din regiune. După completarea unui formular online, toţi cei inscrisi pot începe să-şi exercite şi să-şi măsoare influenţa atât la nivelul ţării din care provin, cât şi la nivel central şi est-european.

«Influenţa nu se referă doar la numărul de prieteni pe care îi avem pe Facebook, la cei care ne urmăresc pe Twitter, la contatele de pe LinkedIn sau la abonaţii blogului nostru. Influenţa trece dincolo de cifre şi implică motivarea oamenilor de a adopta comportamentul vizat», a spus Plamen Russev Chairman al Board-ului e-Academy şi Webit Honorary Ambassador, organizator al evenimentului şi membrul care a venit cu ideea proiectului.

«Un preot bun poate influenţa 50% dintre oamenii sosiţi la slujba de duminică pentru a face o donaţie, cei mai iscusiţi dintre muzicienii străzii pot determina 10% dintre oamenii care le urmăresc spectacolul să le ofere un euro în pălărie, în timp ce practicienii marketingului direct sunt fericiţi când obţin o rată de conversie de 2%. Proiectul Webit ”Cei mai influenţi oameni de online” este în căutarea acelora dintre voi care îşi pot converti cititorii, prietenii, contactele într-un scor de influenţă şi, mai ales, îi vor motiva acţioneze dincolo de un simplu click», a mai adăugat Plamen Russev.

Pentru a se număra printre câştigători, participanţii proiectului Cei mai influenţi oameni de online din Centrul şi Estul Europei trebuie doar să ia parte la conversaţiile online zilnice, aceştia nu vor fi supuşi la probe suplimentare.

Proiectul a fost lansat pe 18 august şi se va încheia pe 18 octombrie 2010, ora 10:00 AM GMT (01:00 PM ora României).

Primii 5 cei mai influenţi oameni din fiecare ţară, respectiv cei mai influenţi dintre cei calificaţi la nivel central şi est-european vor fi promovaţi internaţional de organizatorii Webit.

Astfel, câştigătorii vor fi anunţaţi într-o ceremonie specială în faţa a 6.000 de profesionişti, în cadrul celui mai mare şi frecventat eveniment de digital din regiune – Webit Expo & Conferences 2010, la Sofia, în Bulgaria, pe 27 Octombrie.

De asemenea, fotografiile câştigătorilor vor fi incluse în cataloagele Webit Expo şi distribuite la 20.000 de specialişti, în timp ce profilele acestora vor fi făcute cunoscute în Europa Centrală şi de Est, şi oriunde în lume.

Cei interesaţi pot începe să-şi exercite influenţa online accesând pagina Influence.Webitexpo.com.

Webit Expo & Conferences 2010 este cel mai mare şi frecventat eveniment din Europa Centrală şi de Est, organizat în Bulgaria şi adresat industriei digitale, precum şi cel mai important forum educaţional de specialitate din Europa.

Anul acesta, între speakerii Webit se numără profesionişti de cel mai înalt nivel şi executivi din companii internaţionale de top, precum Vice president al Facebook, Vice president al BBC Worldwide, executivi de la eBay, Yahoo!, Ericsson, Ogilvy, Grey, Microsoft şi din alte 70 de companii mondiale importante.

Cei care doresc să-şi rezerve un loc la Webit au la dispoziţie în pagina de înregistrare pachetul complet al celor 3 zile de eveniment, echivalent cu 350 de euro. Mai mult, aceştia se pot înscrie şi separat, la anumite panel-uri care îi interesează, preţurile variind între 0 şi 30 de euro per panel. Astfel, participanţii îşi pot rezerva un loc la e-Commerce Masterclass a lui Martin Newman şi/sau la SEO and Social Media Masterclass susţinută de Rand Fishkin.

Accesul în cadrul expoziţiilor este gratuit, dar este condiţionat de înscrierea la Webit. Programul integral al evenimentului poate fi vizualizat aici, iar lista speakerilor confirmaţi până în acest moment aici.

Bucuresti, 27.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *