free download 78 travel guides written by experts

Se apropie finala Eurovision Junior 2007

TVR 1 şi TVR Internaţional vor transmite în direct faza naţională a concursului Eurovision Junior, duminică, 24 iunie, de la ora 20.15. Va fi o competiţie strânsă care va avea ca final alegerea piesei ce va reprezenta România în 8 decembrie la Rotterdam, la ediţia din acest an a concursului Eurovision Junior.

Pregătirile pentru spectacolul de duminică încep de joi, cu un program de repetiţii zilnic, intens, menit să îi obişnuiască pe micii artişti cu atmosfera concursului şi a platoului de filmare. Acest lucru a fost prevăzut de organizatori ţinând cont că, unii dintre copii, chiar dacă sunt foarte talentaţi, nu au mai avut până în prezent experienţa unei transmisii televizate în direct.
Duminică, 24 iunie, pe parcursul a aproape două ore, telespectatorii vor urmări un spectacol în care copii cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani vor interpreta cele 15 piese finaliste. La fel ca şi în ediţiile precedente, cântecul care va reprezenta ţara noastră la marea finală din Olanda urmează să fie ales în baza televotingului (50%) şi a punctelor acordate de juriul de specialitate (50%).

Fiecare piesă va avea un număr de telefon alocat, iar telespectatorii vor putea, pe parcursul a 15 minute, să sune o singură dată, de pe un telefon din reţelele Orange, Vodafone sau Romtelecom. Apelurile sunt gratuite, iar voturile vor fi primite numai de la telespectatorii care au numere de telefon din România.

Ordinea de intrare a artiştilor în concursul de duminică este următoarea:
1.    În jurul lumii (Mera Alexandra, Botoşani)
2.    Fetiţa deocheată (Trupa A+, Bucureşti)
3.    Zbor (Loică Andrei, Oradea)
4.    Bum, bum, bum (Ghiţă Karina, Bucureşti)
5.    Spune da (Ciornea Ioana Veronica, Constanţa)
6.    Mă dusei ziua la coasă ( Trupa Fifty – Fifty, Bucureşti)
7.    Mama nu ştie (Mateiuc Alexandra Gabriela, Botoşani)
8.    Suntem mereu OK (Trupa Chic, Bucureşti)
9.    Duby Duby (Trupa D@D, Bucureşti)
10.    Putem fi prieteni (Lazăr Ovidiu, Oradea)
11.    Rebele (Trupa R.B.L., Iaşi, Bucureşti)
12.    Rock şi Cha Cha (Trupa Iforti, Bucureşti)
13.    Trece (Niculae Norina Sânziana, Urziceni)
14.    Sha-la-la (Trupa 4 Kids, Braşov, Oradea, Botoşani, Buftea)
15.    Ăsta-s eu (Pânzaru Stănescu Iulian, Brăila)

Cei interesaţi să asculte toate cele 15 piese înainte de spectacolul de duminică seara pot accesa site-ul TVR la adresa www.tvr.ro/jesc/ la secţiunea Media.
Ediţia de anul trecut a concursului Eurovision Junior fost găzduită de România, ediţia din acest an, a 5-a, va fi organizată în Olanda, iar în 2008 se va desfăşura în Cipru.

Bucuresti, 20.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *