free download 78 travel guides written by experts

Se apropie cea de-a doua editie Mobile Marketing Conference

Pe 13 mai 2009 va avea loc cea de-a doua editie Mobile Marketing Conference, eveniment dedicat marketingului in mediul mobil. Conferinta va avea loc la Radisson Blu Hotel, Bucuresti si este organizata de Evensys. Partener principal al evenimentului este Nokia. Evenimentul se bucura de sprijinul companiilor Intertel, Voxline si Netopia ca parteneri.  

Cea de-a doua editie a conferintei se va concentra pe analizarea importantei canalului de comunicare mobil in eficientizarea strategiilor de marketing. Specialistii vor putea afla care sunt noile idei de marketing in mediul mobil si cum le pot integra in planul de comunicare traditional.

Conferinta va beneficia de prezenta celor mai importanti specialisti romani si internationali din domeniu, care vor oferi celor prezenti informatii utile despre cum mediul mobil poate fi folosit precum un instrument de comunicare, de educare sau de interactionare.

Evenimentul va furniza audientei un ghid complet de informatii privind canalul de comunicare mobil si oportunitatile de promovare si relationare cu consumatorii pe care acesta le ofera, aducand in prim-plan cele mai eficiente strategii, tehnici si solutii de marketing mobil.

De asemenea, in cadrul conferintei se vor prezenta rezultatele celei de-a doua editii a studiului dedicat marketingului mobil, realizat special de compania Unlock Research pentru acest eveniment. Rezultatele vor dezvalui care sunt cele mai in voga instrumente actuale de marketing mobil si care este perceptia consumatorilor privind acest nou canal de comunicare.

Conferinta se adreseaza oamenilor de marketing din companii care vor sa descopere cele mai inedite si utile canale de atingere a audientei, dar si furnizorilor de servicii de marketing mobil si dezvoltatorilor din acest domeniu.

“Marea majoritate a consumatorilor romani au telefon mobil şi îl considera cel mai comod mijloc de comunicare. Acest context ofera companiilor specializate, dar si agentiilor si brandurilor inca o ocazie de relationare cu consumatorii sai, inca o ocazie de transmitere a mesajelor de marca, si, de ce nu, inca o ocazie de atragere a unor clienti noi. Editia din acest an a conferintei isi propune sa ofere solutii inovative de comunicare si implicare a consumatorilor, dezvoltand brandul si crescand eficienta programelor de relatii publice si marketing”, anunta Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Pentru mai multe informatii referitoare la eveniment puteti accesa site-ul www.mobileconference.ro.

Bucuresti, 17.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *