Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Se anunta vremuri odihnitoare

De 1 mai, patru zile de petrecere la Antena 1

Se anunţă vremuri odihnitoare. De 1 mai, Antena 1 le pregăteşte românilor patru zile de distracţie. Vedetele Antenei 1 ridică tradiţia la rang de sărbătoare, iar în platou se va lăsa cu show. Răzvan şi Dani, Simona Gherghe, Mirela Boureanu Vaida, Gabi Firea, Dan Capatos, Dan Negru şi Mihai Bendeac, dar şi vedetele Te cunosc de undeva! dau munca pe distracţie şi sărbătoresc 1 mai aşa cum se cuvine.

Distracţia începe de sâmbătă seara, când cei opt concurenţi de la Te cunosc de undeva! vor aduce pe scena super show-ului de la Antena 1 vedete cu greutate din muzica românească şi internaţională. Jorge, Lora, Iulian Vasile, Dan Helciug, CRBL,Maria Buză, Julia Jianu şi Delia vor trece din nou prin transformări incredibile, în lupta pentru premiul ediţiei, dar şi pentru acela din marea finală live. Telespectatorii se vor bucura, de asemenea, de prezenţa unui invitat special şi de momente condimentate cu umor.

Duminică, Gabi Firea Show o aduce în lumina reflectoarelor pe Irina Loghin, iar seara Mihai Bendeac face show la În puii mei. Ultima ediţie din acest sezon va pune personajele consacrate ale emisiunii în ipostaze savuroase, iar telespectatorii îl vor putea vedea încă o dată pe Gabriel Cotabiţă în calitate de invitat special.

Luni, Neatza cu Răzvan şi Dani, Acces Direct şi Un show păcătos îşi fac încălzirea pentru marea petrecere de marţi, iar seara telespectatorii se vor distra copios cu Johnny English.

Pe 1 mai, Neatza începe petrecerea cu noaptea în cap şi încinge grătarul chiar în platoul emisiunii. Dani a ales să petreacă pe plajă, în vreme ce Răzvan va încerca o experienţă românească, muncitorească. Din ediţia specială de 1 mai Neatza cu Răzvan şi Dani nu vor lipsi nici invitaţii. Reprezentanta României la Eurovision, Mandinga va fi alături de telespectatori pe 1 mai, la Antena 1.

Mirela Boureanu Vaida împreună cu concurentii celui mai îndrăgit reality show matrimonial îi invită pe telespectatori la o petrecere câmpenească în gradina casei Mireasa pentru fiul meu, unde concurentii vor prepara grătar, vor cânta şi vor dansa. Pe langă acestea, pe telespectatori îi mai aşteaptă şi alte surprize plăcute pe care le vor descoperi marţi, 1 mai, de la ora 14:00.

Simona Gherghe va sărbători alături de vedetele din showbizul românesc care vor avea, de această dată o abordare cu totul diferită a distracţiei şi vor face lucruri pe care nu le-au mai încercat până acum. Îşi vor testa limitele şi îşi vor depăşi temerile, iar distracţia va avea o nouă conotaţie pentru ele, după emisiunea Acces Direct de 1 mai.

Dan Negru prinde noi vedete în plasa şi ceea ce pentru telespectatori va fi o porţie sănătoasăde divertisment de calitate, pentru victimele lui Negru va fi o mare încercare. Ingeniozitatea farselor de la Plasa de stele a depăşit orice imaginaţie, iar echipa lui Negru îşi va surprinde şi de această dată fanii cu o super ediţie.

Seara se încheie cu Un show păcătos care aduce distracţia din club în platoul emisiunii. Vedetele serii vor fi cele două frumoase asistente ale lui Capatos, companiate de invitaţii emisiunii.

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *