free download 78 travel guides written by experts

SD PRESTIGE – Concesionar si Reparator Agreat CITROEN – prezent la Water Park Otopeni

Incepand cu jumatatea lunii iulie si pana in luna septembrie SD Prestige expune in Water Park Otopeni autoturisme marca Citroën. Modelele Citroën vor varia, in fiecare saptamana se vor prezenta diferite modele ce vor incanta vizitatorii parcului acvatic.

Cu aceasta ocazie vizitatorii si implicit doritorii de Citroën vor putea interactiona mai bine cu modelele expuse si li se vor oferi toate informatiile tehnice de catre consilierii de vanzari SD Prestige. Totodata vor putea beneficia si de promotiile lunare la achizitionarea de autoturisme Citroën.

Echipa SD Prestige va poate pune la dispozitie inscrierea in programul de Drive Test, unde puteti proba toate modelele Citroën cat si ultimele noutati respectiv C3 Picasso, C5 si primul SUV Citroën C-Crosser.

O data cu modele expuse SD Prestige a organizat si un concurs cu inregistrare online pe site-ul www.sdprestige.ro. Concursul intitulat “Tombola Verii SD Prestige” se desfasoara pe toata perioada verii, iar premiile constau in produse Citroën respectiv: genti de voiaj, ceasuri de mana, portcard carti de vizita, brelocuri.

Concesiunea SD Prestige se afla in Bucuresti in partea de sud, iar de curand mai exact pe data de 24 iulie a implinit 1 an de cand a devenit Concesionar si REPARATOR AGREAT Citroën. Pe langa partea de showroom- vanzari vehicule noi, SD Prestige detine doua unitati de full service avand in total o echipa de 140 de specialisti.

Pe langa Water Park ne veti putea gasi in Bucuresti – Piata George Enescu intre 21-23 august in cadrul evenimentului Road Show 90 de ani Citroën. Se vor organiza drive teste cu ultimele modele Citroën, expunerea unor masini speciale, jocuri pentru copii si concursuri cu premii atractive. Toate evenimentele vor avea loc intr-un cort gonflabil super atractiv in parteneriat cu Kiss Fm, Orange si Michelin.

Va asteptam cu drag si in showroom-ul nostru din Strada Turnu Magurele nr. 66 sau pe site-ul www.sdprestige.ro.

Bucuresti, 27.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *