free download 78 travel guides written by experts

Scurt metraje si concert indie-rock la Future Shorts

– festivalul care redefineşte experienţa cinematografică –

* O colecţie nouă si eclectică de scurt metraje selecţionate din cele mai bune producţii SUA, Marea Britanie, dar şi Belgia, Franţa sau Brazilia
* Concert extraordinar al trupei The Amsterdams
* O nouă ocazie de înscriere in competiţia de scurt metraje româneşti

După o lansare de succes in Capitală şi alte două evenimente în Cluj şi Timişoara, festivalul internaţional de scurt metraje Future Shorts, adus în România de Asociaţia ORICUM şi Feeder.ro, în parteneriat cu Vodafone Romania, revine in Bucureşti cu forţe proaspete. Duminică, 30 noiembrie, ora 21:00,  în Spice Club, Calea Victoriei Nr. 21-13, Future Shorts aduce la un loc o colecţie nouă de scurt metraje şi bine cunocuta trupă rock, The Amsterdams.

Festivalul pastrează structura film – muzica-multimedia prin care s-a remarcat, însă de aceasta dată dă evenimentului o notă nouă. Din colecţia de scurt metraje ale lunii noiembrie fac parte Choque, o savuroasă comedie spaniolă produsă de Nacho Vigolando, The Bicycle Messengers, un documentar american animat care descrie adevarata viaţa a New Yorkului prin prisma curierilor pe biciclete, Palindromo, o dramă braziliană care prezintă într-un mod unic, în sens invers, o zi plină de ghinion din viaţa unui tanar sud american, videoclipul piesei I believe, semnat de The Simian, precum şi alte producţii originale din Marea Britanie, Franţa,Belgia sau Statele Unite. Acest cocktail de scurt metraje internaţionale fac din eveniment o şcoala de cinematografie pentru cei pasionaţi de lumea filmului şi o experienţă cu adevarat multiculturală pentru toţi participanţii.

După vizionarea filmelor, seara Future Shorts continuă în forţa cu The Amsterdams, pentru prima oară în concert în cadrul unui eveniment cinematografic. The Amsterdams s-au remarcat îin industria muzicii româneşti încă din anul înfiinţării, 2005, ca o trupă curajoasă care adoptă un stil indie-alternative rock, nemaiabordat in muzica românească. Sound-ul lor unic le-a propulsat ascensiunea atât în undergroundul muzicii româneşti, cât şi în festivaluri cunoscute precum Stufstock, Underlondon şi, în curand, pe scena B’Estfest, făcându-i una din cele mai populare trupe de rock în rândul tinerilor urbani.

în plus, aşa cum s-a obişnuit deja, şi la evenimentul din Spice publicul va avea parte de o experienţă „Future” din toate punctele de vedere. Proiecţiile şi concertul vor fi acompaniate de jocuri de lumini şi efecte multimedia realizate de Kotki, artiştii vizuali care au însoţit festivalul la lansarea de pe 10 octombrie, de la TNB, unde au participat mai bine de 1100 de oameni

Gazda serii va fi chiar Robert Crangaşu, directorul Future Shorts Romania, care le va da ocazia tuturor participanţilor să afle mai multe despre conceptul festivalului, precum şi despre competitţia destinată producătorilor români de scurt metraje şi şansa pe care aceasta le-o oferă, de a se face remarcaţi la nivel internaţional.
Biletele se cumpară direct de la intrarea in Club Spice, începand cu duminica, 30 noiembrie, ora 20:30. Preţul unui bilet este de 15 RON şi acopera programul întregii seri.

Future Shorts este adus în Romania de Asociatia ORICUM şi Feeder.ro, în parteneriat cu Vodafone Romania. Mai multe informaţii puteţi găsi accesând www.futureshorts.ro

Bucuresti, 26.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *