free download 78 travel guides written by experts

Scrisoare de atentionare

Clubul Roman de Presa a transmis o scrisoare de atentionare reprezentantului postului de televiziune Kanal D in CRP, domnul Pavel Stanchev, pentru includerea in emisie a unor programe care contravin valorilor aparate de Club. 
 
Clubul Roman de Presa isi exprima speranta ca derapajul profesional inregistrat in emisiunea „Lazarus Show” din data de 22 iunie va fi unic in activitatea televiziunii si ca afilierea Kanal D la Club va avea implicatii si la nivelul respectarii normelor profesionale.
 
Clubul Roman de Presa apreciaza succesul postului de televiziune Kanal D, obtinut in scurt timp de lansare, precum si inovatia pe care a adus-o in privinta programelor pe care le propun telespectatorilor si spera ca postul de televiziune Kanal D va respecta increderea pe care acesti telespectatori i-o acorda.
 
Clubul Roman de Presa incurajeaza diversitatea subiectelor in mass-media si a aparat intotdeauna dreptul mass-media romanesti de a reflecta aceasta diversitate. Credem ca acest lucru trebuie facut in respect pentru publicul nostru, respect care nu se masoara in audiente, ci in calitatea profesionala a demersurilor pe care le facem in apararea intereselor lui.
 
Respectarea normelor deontologice de catre membrii Clubului este o conditie importanta pentru afilierea la CRP, acesta fiind unul dintre motivele pentru care, in procesul de inscriere, orice societate de presa trebuie sa isi asume normele profesionale ale Codului Deontologic al Ziaristului adoptat de Clubul Roman de Presa.
 
CRP reaminteste tuturor membrilor sai ca suntem responsabili in fata publicului nostru si ca un succes de tiraj sau audienta pe termen scurt nu trebuie sa ne faca sa uitam ca avem si o responsabilitate sociala fata de acestia.

Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa

Bucuresti, 26.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *