Kinodiseea

Scrii si Castigi

inovatie de la Sanoma Hearst

Pe 18 mai 2006, Sanoma Hearst Romania lanseaza un nou titlu pe piata revistelor pentru femei: Scrii si Castigi. Revista aduce un concept total nou pentru piata romaneasca, combinand continutul editorial tipic revistelor pentru femei cu integramele si concursurile.

Fiind o revista destinata jucatorilor, cu premii foarte atractive, Scrii si Castigi promite buna dispozitie si distractie cititoarelor sale. Femeile intre 20 si 55 de ani, orientate spre familie, carora le place sa mearga la cumparaturi si sa participe la concursuri reprezinta segmentul tinta al revistei Scrii si Castigi.
Revista Scrii si Castigi apare o data la 2 saptamani, are 32 de pagini si se distribuie la nivel national, intr-un tiraj de 75000 exemplare.
Revista Scrii si Castigi este editata de Sanoma-Hearst Romania.

Portofoliul Sanoma-Hearst Romania cuprinde 8 reviste, dintre care 5 internationale (Cosmopolitan, FHM, National Geographic, Beau Monde, Story) si 3 romanesti (Bine!, Mami, Scrii si Castigi), un portal de Internet (www.startpage.ro) si 3 website-uri (www.cosmopolitan.ro, www.fhm.ro, www.mami.ro).

Bucuresti, 17.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *