Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Scorpion va invita la concert live DJ Project

Scorpion, unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Buzau, Galati si Braila, va invita, in calitate de organizator al evenimentului, sa luati parte la concertul extraordinar al trupei DJ Project, castigatorea trofeului pentru cea mai buna trupa dance a anului la MTV Romanian Music Awards 2007. Evenimentul va avea loc astazi, 21 iunie 2007, incepand cu orele 21:00, pe esplanada ’Casei de Cultura’ din Galati; trupa DJ Project promovandu-si cu aceasta ocazie cel de-al 5-lea album al sau intitulat ’Povestea Mea’.

Seria concertelor live organizate de Scorpion a inceput pe 19 mai 2007, atunci cand au fost invitati la restaurantul ’Intim’ din Focsani cei de la ’Directia 5’; pe 16 iunie, in aceeasi locatie au concertat cei de la ProConsul iar suita de astfel de evenimente va continua in aceasta vara torida cu multe trupe romanesti de prestigiu.

Intre 21-23 iunie 2007 Scorpion Galati organizeaza o caravana auto pe esplanada ’Casei de Cultura’ din Galati, ocazie cu care vor fi expuse un numar de 29 de autoturisme din care: 8 modele Audi, 15 modele Volkswagen si 6 modele Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Vor fi de asemenea si 5 autoturisme disponibile pentru drive-test: Audi A3, Audi Q7, Volkswagen Polo, Volkswagen Golf Plus si Volkswagen Passat; cu siguranta aceste modele satisfac exigentele oricarui sofer impatimit de placerea de a conduce!

Biografie D.J. Project
Doi DJ-I, Gino si Maxx, s-au gandit sa-si unesca fortele pentru a face un proiect prin care sa aduca un suflu proaspat muzicii HOUSE din Romania.

Gino are experienta celor unsprezece ani lucrati in Germania la Munchen, in discotecile NIGHT FLIGHT, VULCANO, ALCATRAZ, FORUM si multe altele.

Pana in 1996 Gino a lucrat cu DJ BOBO, 20 FINGERS si FUN FACTORY. Dupa 1996 s-a canalizat numai pe tehno si house si a colaborat cu MARUSHA, WESTBAM, TOM NOVI, BROOKLIN BOUNCE si VENGABOYS.

Maxx a facut cam tot ceea ce putea face in Romania ca DJ. A luat parte la mai multe turnee organizate cu cei mai importanti DJ de la noi din tara.

Dupa ce in anul 2001 duetul a lansat primul lor disc, intitulat "Experience", anul 2002 le-a adus consacrarea in Romania, datorita albumului "Spune-mi Tot Ce Simti", extrasul pe single cu acelasi nume cucerind topurile. La finalul anului 2003, mai precis pe data de 26 decembrie, DJ Project a lansat al treilea disc in Romania. Intitulat "Lumea Ta", LP-ul a fost lansat la Kristal Glam Club, printr-un concert care a avut-o ca invitata, printre altii, si pe Dina Vass.

In 2004, DJ Project a fost formatia care a stationat cel mai mult in topurile radio din Romania: 40 de saptamani in Romanian Top 100 cu piesa "Lumea ta". In 2005, single-ul "Lumea ta" a fost lansat la nivel european, fiind promovat catre de Ministry of Sound, casa de discuri specializata pe euro-dance. In Europa, formatia DJ Project este promovata sub numele de Elena.

In luna iunie 2005, DJ Project editeaza al patrulea sau album de studio, intitulat "Soapte". El a primit Discul de Aur, acordat de catre Media Services pentru vanzari de peste 35.000 de unitati.
De asemenea, DJ Project au fost nominalizati in 2005 la categoria Romanian Best Act din cadrul MTV Music Awards, Voltaj fiind insa trupa aleasa castigatoare.

In 2006 au castigat `Best Romanian Act`, intrecandu-i pe Morandi, Parazitii, Blondy si Simplu.
DJ Project, castigatorea trofeului pentru cea mai buna trupa dance a anului la MTV Romanian Music Awards 2007, a fost recent premiata cu Discul de Platina pentru vanzari de peste 25.000 unitati din albumul `Povestea mea`.

DJ Project a lansat albumul `Povestea mea` vara trecuta si pana acum au avut doua extrase pe single: `Esti tot ce am` si `Inca o noapte`. Ambele au beneficiat de videoclipuri inedite (din punct de vedere al imaginii si simbolurilor prezente) si s-au situat pe cele mai inalte pozitii in toate clasamentele importante din tara.

Va asteptam asadar la concert si la drive-test!

Inca din 1998 SCORPION este unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme,
– propuneri avantajoase de finantare,
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 21.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *