free download 78 travel guides written by experts

Scorpion va invita la concert extraordinar Maria Buza si Taraful Ciuleandra

· Evenimentul este organizat de Restaurantul Intim din Focsani in parteneriat cu Scorpion

Scorpion, distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila, va invita, in calitate de partener al evenimentului, sa luati parte la concertul extraordinar al Mariei Buza si al Tarafului Ciuleandra. Evenimentul va avea loc vineri, 3 octombrie 2008, incepand cu orele 20:00, la restaurantul ’Intim’ din Focsani. Organizatorii va asteapta sa luati parte la prima petrecere cu adevarat campeneasca din acest an. Celebrand 10 ani de dealership Volkswagen in judetul Vrancea, Scorpion continua seria concertelor de suflet oferite focsanenilor, printre trupele invitate in Focsani de-a lungul timpului numarandu-se: Proconsul, Mandinga, Directia 5, Senzor, Benone Sinulescu, Analia Selis, Ovidiu Komornyik si Angela Similea.

Despre Maria Buza si Taraful Ciuleandra
Taraful este unul autentic si abordeaza o muzica traditionala romaneasca, reusind ca in anul 2001 sa lanseze un album la casa de discuri ARC Music Int. Ltd. din Marea Britanie.

Taraful este specializat in sustinerea de spectacole, fiind format din 4-5 instrumentisti si o voce feminina inconfundabila – in persoana Mariei Buza. Faimoasa actrita imbina genial talentul muzical cu arta teatrala, facand din fiecare concert sustinut un spectacol de exceptie. Idolul Mariei Buza il reprezinta Maria Tanase, regina muzicii folclorice romanesti.

Membrii tarafului sunt:
· Mircea George Patrascu – vioara, conducatorul tarafului;
· “Pisicaru” Marian – contrabas;
· George Ioan Miu – tambal;
· “Fundament” Viorel – acordeon;
· Adrian Chiriac – clarinet.

Va asteptam cu drag la concert si la o petrecere campeneasca pe cinste!

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 01.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *