free download 78 travel guides written by experts

Scorpion va invita la 4×4 AutoShow Focsani 2007

Scorpion, unicul distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Buzau, Galati si Braila, va invita in perioada 19-21 octombrie 2007 sa participati la 4×4 AutoShow Focsani 2007,  salon auto dedicat turismelor cu tractiune integrala. 

Prinde oferta Scorpion si profita de reducerea de 3% pentru orice model cu tractiune integrala. Evenimentul pe care vi-l propunem are loc pe parcursul a 3 zile, in intervalul 19.10 – 21.09.2007, locatia in care va asteptam fiind Piata Unirii din Focsani; 4×4 AutoShow  a ajuns in acest an la editia a III – a, devenind deja un salon traditional in peisajul auto local.

La editia de anul trecut au participat următoarele mărci auto: Audi, Volkswagen, Nissan, Kia, Opel, Chevrolet, Mitsubishi, Lada, Hammer, Gazelle şi Tata şi au fost expuse 32 de modele de autoturisme cu tracţiune integrală.

Ca de obicei, societatea noastră va avea si la aceasta editie un stand generos, masinile pe care le vom expune anul acesta vor fi: Audi Q7, Audi A6 limuzina quattro®, Audi A6 allroad quattro®, Volkswagen Passat 4Motion, Volkswagen Touareg şi Volkswagen Golf R32.

Vineri, 19 octombrie 2007, ora 16:00,  Daniel Fusaru, maestru emerit al sportului romanesc, va vizita standul Scorpion din cadrul salonului pentru a celebra impreuna noul titlu de campion mondial de karate, pe echipe, obtinut recent in Republica Moldova.
Sambata, 20 octombrie 2007,  va avea loc o conferinta de presa care va anunta lansarea modelelor VW Passat Bluemotion si VW Polo Bluemotion, modele ce au un nivel foarte scazut de noxe; conferinta de presa va avea loc la ora 11:30, in parcul Balcescu din Focsani,
Asa cum v-am obisnuit, si in acest an Scorpion va ofera  la toate modelele cu tracţiune integrală o reducere de 3% din preţul cu toate taxele incluse, oferta valabila până la 1 decembrie 2006.

Va asteptam la 4×4 AutoShow Focsani, editia 2007!

Inca din 1998 SCORPION este unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme,
– propuneri avantajoase de finantare,
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 16.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *