free download 78 travel guides written by experts

Scorpion prezinta rezultatele Lirei Carpatine Nemtene, editia a XXIII-a

* Scorpion promoveaza actiunile ecologice, acesta fiind motivul pentru care pe 1 aprilie 2008 Scorpion a incheiat un parteneriat cu ADD ‘Focul Viu‘ Focsani

In perioada 21-23 noiembrie 2008 echipa Asociatiei pentru Dezvoltare Durabila “Focul Viu” Focsani a participat la a XXIII-a editie a Lirei Carpatine Nemtene la Cabana Baraj, situata langa Barajul Bicaz.

Concursul organizat de Clubul de Turism Montan Petrodava din Piatra Neamt a adunat numerosi iubitori ai muntelui, oameni deosebit de talentati dar in primul rand prieteni.Printre cluburile participante au fost Trecatorii-Fetesti, Hasmas, K Noi-Bistrita, Marea Neagra-Navodari, Carpatic-Bucuresti, Montaniard-Bucuresti, Veniti cu Noi-Bacau, etc.

‘Am participat la toate probele de concurs: AFISAJ (fotografii, afis ecologic si caricatura), Proiectie Video si Cultural. Echipa “Focul Viu” a obtinut locul II la Afisaj si  Locul II la Cultural‘, a declarat Teodora Grosu, vicepresedinta ADD Focul Viu Focsani.

Podiumul la general a fost:
Locul I General Trecatorii-Fetesti,
Locul II General Focul Viu-Focsani,
Locul III General Veniti cu Noi-Bacau.

Dincolo de premiile obtinute important in astfel de intalniri este prietenia dintre oameni ce au pasiuni comune. Va multumim Petrodava!

Detalii suplimentare eveniment: //danyrolux.blogspot.com/2008/10/ediia-xxiii-a-lirei-carpatine-nemtene.html

Bucuresti, 27.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *