free download 78 travel guides written by experts

Scorpion – partener al turneului international de tenis ‘Vrancea Trophy’

·    Focşaniul gazduieste între 9 – 15 iunie a 5-a ediţie a turneului international de tenis „Vrancea Trophy“
·    Aproximativ 100 de tenismeni de pe toate continentele s-au adunat la Focşani, dintre care 36 sunt romani
·    Cîştigătorul va primi 12 puncte în clasamentul ATP
·    Premii totale de peste 10.000 dolari.
Scorpion , distribuitorul Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila, va invita, in calitate de partener al evenimentului, sa luati parte la editia a V–a a turneului international de tenis ’Vrancea Trophy’, editie ce se desfasoara intre 9-15 iunie 2008 la Focsani.

La competitie vor participa aproximativ 100 de sportivi de pe toate continentele; turneul „Vrancea Trophy“ este dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari, iar cîştigătorul va intra în posesia a 12 puncte în clasamentul ATP.

Ediţia din 2007 a „Vrancea Trophy“ a revenit timişoreanului Adrian Cruciat, învingător în finala mare, 7-5 si 6-1, în faţa lui Cătălin Gîrd.

De ani de zile Scorpion este recunoscut ca un promoter al activitatilor sportive, artistice si culturaledin judetele in care isi desfasoara activitatea. De consemnat este parteneriatul dintre Scorpion si Maestrul  Emerit al sportului romanesc, dl. Daniel Fusaru, multiplu campion mondial, european si national de karate.

Implicarea Scorpion in activitatea sportiva locala

Fotbal

Sustinator fervent al sportului in general, Scorpion s-a implicat mult in promovarea echipelor de fotbal locale in incercarea lor de promovare in esaloanele superioare.
Astfel, Scorpion este sponsor al echipelor CSM Focsanisi Gloria Buzauinca din sezonul competitional 2005-2006;

In plus, Scorpion a fost sponsor al meciurilor internationale de futsal:
Ø    Romania – Macedonia, amical ce a avut loc la Sala Polivalenta din Focsani in data de 13 iunie 2006, meci încheiat cu victoria reprezentativei ţării noastre cu 5-2. În clasamentul întocmit  pe luna mai 2006, România se situa pe locul 9 în Europa la futsal.
Ø    Romania – Egipt, amical ce a avut loc la Sala Polivalenta din Focsani in data 19 aprilie 2007, meci încheiat cu victoria reprezentativei ţării noastre cu 3-2. In pauza meciului Scorpion a organizat o tombola la care numerosi spectatori au castigat premii deosebite, extragerea fiind efectuata de 2 hostesse imbracate in echipament sportiv inscriptionat cu ‘Scorpion’ si sigla VW.

Jocuri de echipe: baschet, volei, handbal

Cel mai spectaculos sport de echipa din lume are in Romania un sustinator important in marca Volkswagen, incepand cu data de 27 aprilie 2007. Parteneriatul intre marca germana si Federatia Romana de Baschet se bazeaza pe valori comune: competitie, performanta si spirit de echipa. Scorpion a apreciat aceste valori si a sponsorizat baschetul vrancean de multi ani in urma.
   
Sala Polivalenta din Focsani si Sala Sporturilor din Buzau au podeaua inscriptionata cu insemnele Scorpion si sigla Volkswagen; contributiile lunare platite acestora ajung intr-un final, intr-un fel sau altul,  sa sprijine echipele care concureaza in aceste sali.

In perioada 4-6 iunie 2007 Scorpion a sponsorizat patrulaterul de handbal feminin senioarece s-a desfasurat la Sala Sporturilor din Buzau. Acest turneu a avut participare internationala: Polonia, Turcia, Macedonia si Romania. Toate meciurile echipei Romaniei au fost transmise in direct de TV Sport.
In perioada 9-18 iulie 2007, impreuna cu Universitatea “Dunarea de Jos” si Clubul Sportiv Pheonix, Scorpion a spirjinit desfasurarea campionatului Pheonix Basketball Camp.

Dans sportiv

In perioada 8-9 septembrie 2007 Scorpion s-a implicat activ intr-unul din evenimentele de rezonanta pentru comunitatea galateana si anume Campionatul National de Dans Sportiv al Romaniei, la Galati, sala Patinoarului Sportiv.

Judo

Scorpion, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport, a finantat Cupa A.J.J. Vracea, competitie care s-a desfasurat intre 18-20 mai 2007 la sala de atletism a Clubului Unirea Focsani.

Box

Societatea noastra a sprijinit in 2006 refacerea suprafetei de lupta (a ringului) apartinand sectiei de box a clubului sportiv Unirea Focsani

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – , asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 11.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *