metalshow

SCOP Computers mai aproape de clienti

Bucuresti, 7 iunie 2005 – SCOP COMPUTERS, unul dintre cei mai mari distribuitori de soluţii IT&C din România, derulează, prin CREATE DIRECT, agenţie specializată în soluţii end-to-end de marketing direct, un amplu proiect de menţinere a relaţiei cu clienţii.

Prin acest proiect, SCOP COMPUTERS intenţionează să fie permanent cât mai aproape de nevoile partenerilor săi.

Proiectul este unul pe termen lung, având atât o componentă de loializare a clienţilor existenţi, cât şi una de câştigare de noi clienţi, atât pe brandurile de produs, dar mai ales pe brandul corporate. Concret, CREATE DIRECT intră în contact direct cu clienţii finali SCOP Computers, pentru a măsura şi îmbunătăţi nivelul de satisfacţie al acestora, în acleaşi contribuind astfel la creşterea succesului catalogului Scopware.  

“După primele două luni de aplicare, putem spune că programul a creat deja conexiuni puternice între clienţi şi companie. Firmele-clienţi au primit foarte bine această campanie şi s-au implicat activ venind cu sugestii care ne vor folosi în următoarea perioadă. În acest moment, scopul primordial al proiectului este măsurarea şi îmbunătăţirea nivelului satisfacţiei clienţilor SCOP COMPUTERS”, a declarat Adrian Alexandrescu, director executiv CREATE DIRECT.  

“Pentru noi este esenţial să dezvoltăm o relaţie cât mai bună cu clienţii noştri, să ştim în permanenţă care sunt nevoile lor şi să ne adaptăm acestor nevoi. Proiectul are tocmai acest obiectiv”, susţine Ioana Ciolpan, Marketing Communication Manager la SCOP Computers.  

CREATE DIRECT oferă clienţilor săi soluţii end-to-end de marketing direct şi se adresează în principal companiilor business-to-business. În prezent, printre clienţii CREATE DIRECT se numără companii precum Microsoft, Hewlett-Packard, Mobexpert sau Novensys.

SCOP COMPUTERS distribuie o gamă largă de produse IT&C şi integrează soluţii IT şi echipamente de birou în segmentele Large Accounts şi Medium Business. Scop Computers face parte din grupul de firme româno-austriac SCOP şi activează pe piaţa românească de zece ani.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *