free download 78 travel guides written by experts

SCOP Computers isi extinde portofoliul de produse pentru zona de consumabile printing

SCOP Computers, companie de referinta pe piata de IT&C din Romania, anunta extinderea portofoliului de produse destinate zonei de consumabile pentru echipamente de printare prin includerea unei noi marci: Colorovo – brand proprietar ABC Data pentru distributia de consumabile compatibile.

SCOP Computers ofera prin intermediul Colorovo o gama variata de consumabile compatibile care inlocuiesc cu succes consumabilele originale pentru peste 1200 de tipuri de printere: Brother, Canon, Epson, Hewlett-Packard, Konica Minolta si Samsung. Testele efectuate au demonstrat ca tonerele si cerneala consumabilelor Colorovo se bucura de o calitate superioara produselor similare din piata. In plus, au preturi cu pana la 80% mai mici, iar prin utilizarea consumabilelor Colorovo, echipamentul de printare nu pierde garantia initiala. Cartusele Colorovo beneficiaza de garantie pe viata, pana la epuizarea consumabilului, toner sau cerneala.

Pentru SCOP Computers, diversificarea portofoliului de produse prin introducerea unui brand nou pe piata romaneasca de printing reprezinta un pas important in strategia de dezvoltare a companiei. Colorovo este un brand care se bucura de continuitate si se vinde cu succes in tari precum: Polonia, Lituania, Cehia si Slovacia.

Strategia de distributie a produselor Colorovo implica o serie de avantaje oferite partenerilor din punct de vedere al: pretului, calitatii, garantiei, profitabilitatii si timpului scurt de livrare pentru produsele care nu sunt in stoc. Distribuitorii se pot convinge singuri de calitatea produselor Colorovo, luand consumabile in regim de testare si putand beneficia de standuri de prezentare a produselor Colorovo.

„Am ales sa aducem Colorovo, un brand nou pentru piata romaneasca de consumabile de printing si pentru portofoliul SCOP, in egala masura, deoarece aceste consumabile ofera un raspuns eficient la cererile clientilor de a beneficia de consumabile de calitate la preturi accesibile” afirma Horia Chitu, Director Executiv SCOP Computers.

„In plus, SCOP, in calitate de distribuitor cu valoare adaugata, trebuie sa ofere alternativa pentru toate solicitarile partenerilor, devenite din ce in ce mai variate, mai urgente si diferite din punct de vedere al bugetului. Din acest punct de vedere, Colorovo inseamna numai avantaje pentru noi si pentru partenerii nostri” a completat acesta.

· Incepand cu aceasta luna, gama de consumabile compatibile Colorovo este disponibila in reteaua partenerilor SCOP Computers.

Bucuresti, 31.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *