metalshow

Scooter vrea una blonda si una bruna

24 de sticle de bere blondă şi brună, un kilogram de gheaţă, totul piperat cu 10 litri de vodcă, lumânări şi draperii închise la culoare.

Aşa îşi vor începe concertul cei de la Scooter.

Un cocktail de plăceri interzise devin pentru o zi un “must”. Vodcă, energizante, lumânări, cuburi de gheaţă, efecte pirotehnice spectaculoase, megafoane uriaşe suspendate pe scenă, lasere şi efecte speciale, peste 50.000 waţi de sunet şi lumină. Acestea sunt ingredientele care definesc concertul celor de la Scooter. Explozia de lumini se va produce la Arenele Romane în Bucureşti pe data de 5 iunie orele 20:00.

Cunoscuţi pentru modul nonconformist în care se distrează şi pentru slăbiciunea pe care o au pentru fetele frumoase, fanii trupei fac deja pariuri, în ce cluburi vor incendia atmosfera de aceasta dată cei de la Scooter. Dar cum România e plină de fete frumoase şi se pare că pretenţiile nu sunt exagerate, le plac şi blondele şi brunele, rămâne de văzut doar ce proprietar de club îi va curta de această dată pe cei de la Scooter.

Vestiţi pentru concertele lor în care interacționează permanent cu publicul, cei de la Scooter vin pentru a treia oară în România. Concertul face parte din turneul de promovare al noului album “Under the radar Over the Top” care cuprinde două CD-uri şi două DVD-uri. Despre ce-l de-al doilea CD se spune că ar reprezenta “The dark side of Scooter”. Una dintre piesele de mare success care va fi cântată și în concert este “J’adore Hardcore”.

Ticket Fan, cel mai nou furnizor de servicii de ticketing de pe piața din România oferă spre vânzare bilete la concertul care se anunţă a fi unul de exceptie.

Biletele se pot procura de pe www.ticketfan.ro și în rețeaua de magazine Flanco și Diverta, iar preţul este de 100 RON.

Bucuresti, 15.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *