free download 78 travel guides written by experts

Scooter revine cu un nou album

Scooter Forever

Scooter n-ar fi Scooter daca n-ar alege un nume grandios pentru cel de-al 19-lea material discografic al trupei – SCOOTER FOREVER – ce marcheaza aniversarea a 25 de ani de activitate. Titlul face referinta atat la relatia impresionanta pe care acestia o au cu fanii, dar si la longevitatea trupei, care sarbatoreste un sfert de secol devotat muzicii.

Cei de la Scooter i-au surprins pe toti cei care se indoiau de succesul trupei, reusind sa devina una dintre cele mai importante trupe din industria muzicii dance, iar 25 de ani mai tarziu, succesul acestora este de necontestat.

Scooter, Forever

Scooter inseamna Michael Simon si Phil Speiser, care au asigurat continuitatea trupei in acest nou capitol, alaturi de H.P.Baxxter, MC-ul fiind in cea mai buna forma a carierei sale.

SCOOTER FOREVER este inca o realizare in istoria bogata a trupei! Pentru a-si sustine crezul, H.P. Baxxter striga in noul imn „In Rave We Trust”. Apoi este „Kill The Cat”, care este o melodie specifica Scooter pana in ultima microparticula, ridicand sunetul marcii SCOOTER la un alt nivel.

SCOOTER FOREVER va fi prezentat fanilor din toata lumea incepand cu februarie 2018, printr-o petrecere ce va tine un an pentru a sarbatori cei 25 ani ai trupei in industrie: Turneul 100% SCOOTER – 25 Years WILD & WICKED.

SCOOTER FOREVER ESTE DISPONIBIL DE ASTAZI IN TOATE MAGAZINELE DIGITALE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *