free download 78 travel guides written by experts

Scoala Little London: investitie majora in sediul nou

In urma unei investitii majore, Scoala Little London se muta in casa noua din septembrie 2010

Din septembrie 2010, Scoala Little London se muta intr-o locatie noua, in Complexul rezidential GREENFIELD aflat langa ZOO Baneasa, moment in care va primi si prima generatie de elevi de clasa a V-a. Printre fondatorii si principalii investitori in dezvoltarea scolii se afla familia Segarceanu (Diana si Florin Segarceanu). De asemenea, noul director educational al Little London este Dana Papadima, un specialist in invatamantul romanesc si in crearea unei alternative viabile la invatamantul de stat, avand si experienta in proiecte de dezvoltare personala a copiilor.

Noua locatie este rezultatul unei investitii importante si in acelasi timp curajoase menite sa permita dezvoltarea unei institutii de invatamint moderne, care sa dispuna de toate facilitatile necesare. Referitor la noul sediu, Florin Segarceanu declara: “Atat ca investitor, dar mai ales ca tata a doi copii care frecventeaza Little London, sunt bucuros ca am gasit locatia ideala pentru scoala pe care ne-o dorim: suntem chiar langa padure, inspiram cel mai curat aer din Bucuresti, cartierul este linistit si sigur si dispunem de o suprafata suficienta pentru a functiona ca o scoala moderna cu spatii variate si multifunctionale”. Astfel, investitia de 300.000 euro in urmatorii 4 ani se concretizeaza intr-un complex cu o suprafata de 900 mp construiti, cu o gradina de 1500 mp care include si un teren de sport de 800 mp si dispune de 15 sali de clasa, laboratoare, biblioteca, media center, spatii de recreatie, sala de mese, sala de sport acoperita si cabinet medical.

“Credem ca fiecare elev care calca pragul scolii noastre porneste pe drumul descoperirii propriei personalitati. Suntem aici pentru a-i da incredere si indrumare pe parcursul cautarii si gasirii de sine. Credem in principiile unei dezvoltari armonioase a copiilor. Vrem sa realizam acest lucru printr-un program de studiu echilibrat si flexibil,care pe langa ariile curriculare principale (curriculum romanesc si curriculum britanic) ofera si o larga gama de activitati extracurriculare din toate domeniile – limba si comunicare, cunoastere stiintifica, arte, tehnologii si, nu in ultimul rand, sport.” spune Dana Papadima, Director Educational, Scoala Generala Little London

Scoala Generala Little London s-a infiintat in anul 2007 propunadu-si sa devina una dintre scolile de referinta in Romania atat prin imbinarea celor mai bune metode si principii ale invatamantului britanic si romanesc, cat si prin preocuparea fata de dezvoltarea personala a copiilor. Principalii investitori in scoala sunt Diana si Florin Segarceanu. Incepand din 2010 scoala este coordonata de un nou director educational: Dana Papadima.

Bucuresti, 17.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *