metalshow

Scoala IOANID deschide sesiunea de inscrieri pentru 2010 – 2011

La IOANID au început înscrierile pentru anul şcolar 2010 – 2011. Instituţia şcolară situată într-o zonă rezidenţială centrală, pe Str. Polonă nr. 4, îşi aşteaptă viitorii absolvenţi pentru a-i trece pragul şi a se convinge că locul lor  este la Şcoala IOANID. O ofertă educaţională pliată corect pe  cerinţele Curriculum-ului Naţional pentru învăţământul Şcolar, o bază materială modernă, spaţii de educaţie şi de relaxare generoase, dar mai ales cadre didactice cu experienţă naţională şi internaţională sunt argumentele cu care IOANID îşi doreşte să îi convingă pe părinţi în alegerea şcolii pentru copilul lor.

Şcoala IOANID  a început să funcţioneze din anul şcolar 2009 – 2010, având o clasă I, coordonată de institutor Florentina Bogdan. Elevii clasei I au participat la concursuri interşcolare pe teme diverse în cadrul cărora au obţinut premii importante şi care au recunoscut pregătirea copiilor coordonaţi în mod atent de cadrele didactice. Activitatea educaţională a Şcolii IOANID se bazează pe tehnici de predare moderne, creative, inovatoare, interactive, centrate pe elev, cu ajutorul unor materiale şi mijloace didactice originale. “Abordarea educaţională pe care o propune IOANID se adresează deopotrivă  minţii, emoţiei şi simţurilor, promovând învăţarea prin experiment, prin explorare, prin descoperire.  Alegerea şcolii pentru următorii patru ani este un moment foarte important pentru părinţi şi copii din acest motiv la IOANID urmăreşte crearea unui echilibru între cele două părţi implicate în educaţie, în interesul şcolarului”, spune Florentina Bogdan, director Şcoala IOANID.  În anul şcolar 2010 – 2011, IOANID are un număr limitat de locuri pentru şcoală, dorindu-ne ca numărul de elevi dintr-o clasă să nu depăşească 10, maxim 15 elevi, cu scopul de a permite o atenţie individuală.  Pe lângă activităţile educative obligatorii, copiii vor avea posibilitatea de a frecventa cercuri opţionale care urmăresc dezvoltarea armonioasă a elevilor încurajându-le şi sprijinându-le talentele. Taekwondo, Dans, Tehnici de pictură, Art & Craft sunt activităţile opţionale care pot fi incluse în programul fiecărui elev după masa de prânz. “Programele  şcolarilor IOANID sunt individualizate în funcţie de potenţialul psihic şi intelectual al copilului stabilite împreună cu părinţii.  Şi în anul şcolar următor ne propunem să menţinem caracterul interdisciplinar, dar şi transdisciplinar, unele activităţi opţionale fiind susţinute de profesorul de specialitate în colaborare cu profesorul de limba engleză. IOANID oferă nu numai spaţii confortabile desfăşurării educaţiei, dar şi spaţii de recreere dotate corespunzător”, adaugă directorul IOANID, Florentina Bogdan.

Înscrierile la Şcoala IOANID pentru clasele I-IV se vor face zilnic în intervalul orar 9.00 – 17.30. Părinţii sunt invitaţi la un tur al unităţii şcolare alături de cadre didactice. Programările se pot face la numărul de telefon 0758.054.441 sau 021.211.82.90. Mai multe informaţii despre Şcoala IOANID, dar şi despre Gradiniţa IOANID şi programul de afterschool le puteţi găsi accesând site-ul www.ioanid.com.

Bucuresti, 04.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *