free download 78 travel guides written by experts

Școala de Duminică

O nouă sesiune de cursuri – toamnă 2017

Indiferent de vârstă sau pregătire, acum îți poți urma pasiunea într-un mediu academic, alături pe profesori ai UNATC „I.L.Caragiale”

Pe data de 15 octombrie 2017, profesorii Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” București, încep o nouă sesiune de cursuri deschise publicului larg. Indiferent de vârstă sau pregătire, programul UNATC Alternativ – Școala de Duminică oferă tuturor șansa de a studia specializări din domeniul teatru și cinematografie într-un format de scurtă durată. Pentru al optulea an consecutiv, UNATC rămâne dedicat pasiunii pentru artă, oferind oricui șansa unei pregătiri intensive, într-un mediu academic de excelență.

afis toamna 2017 Scoala de Duminica

UNATC Alternativ este centrat pe cursuri intensive, eficiente din punct de vedere al timpului și cu un conținut bogat de cunoaștere aplicată. Conceptul este dedicat omului modern care dorește să-și dezvolte noi abilități creative, fără a se dedice statutului de student permanent. Am conceput UNATC Alternativ din dorința de a răspunde acestei nevoi printr-un program eficient, dedicat tuturor.

Cursurile sunt organizate în 10 ședințe a câte 2 ore desfășurate în 5 duminici (2 ședințe în fiecare duminică). Excepție fac următoarele cursuri: Dezvoltare personală prin tehnici de teatru și film (5 cursuri a câte 2 ore / 5 duminici); Fotografie și elemente de limbaj vizual (25 ore / 7 duminici) și Actorie de film Modul II. Programarea ședințelor va fi stabilită de către profesor împreună cu participanții.

Cursuri sesiunea toamnă 2017:
1. Actorie – Conf. univ. dr. Mircea Gheorghiu şi Lect. univ. dr. Mihai Brătilă
2. Actorie pentru tineri (14 – 18 ani) workshop intensiv – Lect. univ. dr. Dana Rotaru
3. Atelier de teatru pentru adolescenți (10 – 14 ani) – Trainer și lect. univ. dr. (Masterat PED-ART) Adriana Titieni
4. Regie de film și televiziune. Poetici cinematografice – Prof.univ.dr. Laurențiu Damian
5. Educația și expresia vorbirii. Tehnici de comunicare – Conf. univ. dr. Viorica Vatamanu
6. Actorie de film, Modul I și Modul II (pentru absolvenții modul I, sau absolvenții de la Actorie)
– Lect. Univ. dr. Florin Kevorkian.
7. Scenografia și arta costumului – Conf. univ. dr. Adriana Raicu
8. Dans contemporan și expresivitate corporală – Lect. univ. dr. Lorette Enache
9. Prelucrarea fotografiei digitale – Conf. univ. dr. Marius Nedelcu
10. Fotografie și elemente de limbaj vizual – Lect. univ. dr. Dragoș Popescu
11. Principii fundamentale în elaborarea scenariului cinematografic
– Lect. univ. dr. Tudor Voican
12. Dezvoltare personală prin tehnici de teatru și film – Prof. univ. dr. Adrian Titieni.

La finalul cursurilor, fiecare participant va obţine un atestat de absolvire eliberat de UNATC.

Școala de Duminică este un proiect educativ destinat tuturor categoriilor de vîrstă, indiferent de pregătirea profesională, girat de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică ’’I.L.Caragiale’’. Școala de Duminică îşi propune să implementeze un model educaţional bazat pe câteva noţiuni de bază: accesul la cultură şi la noţiuni fundamentale din domeniile de referinţă teatru şi film, promovarea unor cursuri concepute interactiv, diseminarea informaţiilor de specialitate şi formarea unui mod de a gândi teatral şi cinematografic.

Mai multe detalii despre structura fiecărui curs, taxe de participare, reduceri şi descrierea temelor, puteţi găsi pe site-ul nostru: www.scoaladeduminica.unatc.ro.

Înscrierile se fac până pe data de 15 octombrie 2017:
On-line: trimiţând pe adresa de mail scoaladeduminica@yahoo.com o copie după cartea de identitate și formularul de înscriere completat (găsit pe site-ul UNATC, secțiunea Școala de Duminică). Vă rugăm să menționați cursul ales. Pentru copiii sub 14 ani, este necesară o copie după certificatul de naştere şi după cartea de identitate al unuia dintre părinți).
sau:
În persoană: la sediul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” (etajul 1), de luni până vineri, între orele 12:00 și 16:00. Acte necesare: copie carte de identitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *