metalshow

Scoala de Afaceri ePayment pentru Tineri, la editia a doua

GECAD ePayment continuă seria de evenimente „Şcoala de Afaceri ePayment pentru Tineri”, cu un nou seminar dedicat studenţilor care vor să devină antreprenori în industria de software.

Aflată la ediţia a doua, „Şcoala de Afaceri ePayment pentru Tineri” va avea loc pe 9 decembrie 2008, începând cu ora 14.00, la sediul GECAD ePayment. În cadrul evenimentului se vor aborda teme precum avantajele şi dezavantajele pe care le are un start-up în perioade de criză, distribuţia de software prin canale clasice şi online dar şi promovarea prin motoarele de căutare.
  
„Tinerii sunt entuziaşti şi vor să aibă propria lor afacere. Am observat acest lucru în ultimii ani, cu ocazia diverselor întâlniri pe care le-am avut cu ei în facultăţi. Cred cu tărie că un astfel de seminar, în care potenţialii antreprenori obţin informaţii de primă mână de la specialişti care au o experienţă de peste 16 ani în industria software, nu poate fi ratat. Personal îmi doresc să văd cât mai mulţi antreprenori români în industria de software, pentru că numai astfel dovedim că România este un loc foarte bun pentru cercetare şi dezvoltare”, spune Radu Georgescu, Preşedinte GECAD Group.
  
A doua ediţie a „Şcolii de Afaceri ePayment pentru Tineri” va fi susţinută de Adriana Iordan, Web Marketing Manager GECAD ePayment, Cristian Badea, CIO GECAD ePayment şi Radu Georgescu, Preşedinte GECAD Group.

Înscrierile se pot face accesând site-ul ePayment.

Bucuresti, 04.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *