free download 78 travel guides written by experts

Şcoala ADC*RO a premiat absolventii celei de-a cincea editii

În cadrul petrecerii de absolvire, care a avut loc la Institute, the café, Şcoala ADC*RO a premiat cei mai buni cursanţi din cadrul acestei ediţii.
După mai bine de 3 luni de cursuri şi tutorate, cei 23 de absolvenţi ai celei de-a 5-a ediţii a Şcolii ADC*RO s-au întâlnit la Institute, the café, alături de tutori şi prieteni, pentru a sărbători absolvirea singurei şcoli de concept din România.

Tot cei care au reuşit să termine cursurile Şcolii ADC *RO au primit diplome de participare şi premii oferite de Cărtureşti şi Lürzer’s Archive, iar cei mai buni 10 cursanţi ai acestei ediţii vor avea oportunitatea de a participa la internshipuri oferite de agenţii de publicitate din România.

Cei mai buni 10 absolvenţi ai acestei ediţii au fost încurajaţi de aplauzele şi premiile oferite de către tutori: Ioana Ichim, cea care a câştigat Bursa oferită de Grolsch la începutul Şcolii, a câştigat şi premiul pentru “Best TV” & “Best Integrated” şi a obţinut locul întâi în clasamentul final al Şcolii ADC*RO, locul doi a fost obţinut de Cristina Raluca Tupiţă, care a câştigat “Best Print” şi “Best Radio”, Bianca Dragu a obţinut premii pentru “Best Radio”, dar şi pentru “Best Outdoor” şi s-a clasat pe locul trei, locul patru a fost ocupat de Diana Voinea, urmată de Ioana Surugiu, Daniela Trăşculescu, Ionuţ Bogdan Tudosie, care şi-a revendicat şi premiul pentru “Best BTL”, de Andreea Mircioagă, Alexandru Grădişteanu şi de Paula Diana Patriche, care a obţinut şi premiu pentru “Best Innovative”.

Au absolvit cea de-a cincea ediţie a Şcolii ADC*RO şi: Alexandru Eftimie, Alexandra Rus, Andra Cristina Bria, Carolina Enculescu, Cătălina Leahu, Fatih Ibraim, Georgiana Codrescu, Ina Solomon, Ioana Staicu, Lavinia Maxim, Mădălina Boboc, Mircea Cristian Dovăncescu şi Violeta Gîscă.

Pe parcursul şcolii, studenţii au participat la 10 seminarii şi la 11 tutorate susţinute de o serie de directori de creaţie din agenţii de publicitate din România: Adrian Preda – Friends Advertising Andrei Tripșa – Three, Cătălin Dobre – McCann Erickson România, Claudiu Dobriţă – Draftfcb, Cornel Gologan – Headvertising, Dinu Pănescu – McCann Erickson România, Liviu David – Next Advertising, Mihai Gongu – GMP Advertising, Octav Gheorghe – Gavrilă&Asociaţii, Răzvan Căpănescu – Publicis, Sorin Trâncă – Friends Advertising, Ştefan Vasilachi – G2 România, Şerban Alexandrescu – Headvertising, Vali Suciu – Jazz.

Şcoala ADC*RO este prima şcoală de concept din România, dedicată tuturor tinerilor interesaţi de domeniul publicităţii. Conform unei statistici realizate în rândul a peste 100 de studenţi din primele patru promoţii, mai mult de jumătate lucrează deja în publicitate, iar aproxmativ 20% au joburi conexe cu această industrie. În cele cinci promoţii ale şcolii de până acum au absolvit 204 studenţi.

Şcoala ADC*RO este un proiect Art Directors Club România (ADC*RO), organizat de The Institute.

Art Directors Club România (ADC*RO) este o asociaţie non-profit care promovează şi recunoaşte excelenţa în creativitate, punând în legătură profesioniştii din industria de comunicare vizuală din România.

Bucuresti, 17.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *