free download 78 travel guides written by experts

Scifi Universal – Recomandari din programul lunii noiembrie

Scifi Universal este dedicat genurilor SF, fantasy, horror şi paranormal.

Seriale în premieră care continuă

Haven – Sezonul 2
În fiecare miercuri, de la 22:00

Inspirat după romanul lui Stephen King, ‘Colorado Kid’, serialul pătrunde în ciudata lume din Haven, un orăşel din Maine populat de oameni misterioşi, exilaţi din societatea obişnuită din cauza puterilor lor neobişnuite. Când agentul FBI Audrey Parker (Emily Rose) urmăreşte şi descoperă aici un evadat din închisoare, care moare la scurt timp după ce ajunge în Haven, se decide să rămână ea însăşi în oraş, ca să investigheze acest loc bizar. În scurtă vreme, Audrey descoperă că Haven este o cheie care explică mult mai multe, nu doar istoria personală a locuitorilor săi…

Printre oameni – Sezonul 1
În fiecare miercuri, de la 23:00

O adaptare americană a serialului britanic de mare succes, un serial fantastic urmărind aventurile a trei tineri în vârstă de 20 şi ceva de ani, care împart aceeaşi locuinţă. Întâmplător, ei sunt o fantomă, un vârcolac şi un vampir. Pe lângă dificultăţile de zi cu zi pe care le întâmpină oricine încearcă să ducă o viaţă armonioasă, locuind sub acelaşi acoperiş cu alţii, cei trei protagonişti fac eforturi să îşi accepte natura neobişnuită în lumea – adesea ostilă – a oamenilor obişnuiţi.

Depozitul 13 – Sezonul 2
În fiecare luni de la 23:00, până pe 28 noiembrie

Doi agenţi ai Serviciilor Secrete, Pete Lattimer (Eddie McClintock) şi Myka Bering (Joanna Kelly) sunt trimişi la un depozit strict secret din Dakota de Sud. Nu este însă vorba de o operaţiune obişnuită, derulată sub acoperire, căci în acest depozit s-au strâns extrem de multe artefacte cu puteri supranaturale pe care Guvernul SUA le adună de secole. Acum este misiunea lui Lattimer şi Bering să aibă grijă de aceste artefacte şi, în plus, să identifice în toată ţara şi alte asemenea obiecte.

Poarta Stelară, Univers – Sezonul 2
În fiecare duminică de la 22:00

Cu un ton mai ferm, acest al doilea şi ultim sezon din Poarta Stelară, Univers aduce franciza într-o nouă direcţie dinamică, atrăgându-i deopotrivă pe fanii fideli şi pe cei care urmăresc serialul pentru prima dată. Robert Carlyle revine în rolul Dr Nicholas Rush, în timp ce vechea navă spaţială ‘Destiny’ şi echipajul său îşi continuă călătoria prin univers.

Seriale care revin

Eureka – Sezonul 2
În fiecare luni de la 22:00, până pe 28 noiembrie

Jack Carter, şerif al SUA, ajunge în orăşelul strict secret Eureka după un accident de maşină. Se pare că guvernul SUA a mutat geniile lumii în acest oraş excentric, unde toţi lucrează la inovaţii şi invenţii aprobate de guvern. Iată însă că unul dintre experimente evoluează prost şi şeriful oraşului e rănit, iar Jack e ales să îi ţină locul. Alegerea este motivată nu neapărat de perspicacitatea lui intelectuală, ci de empatia şi capacitatea lui de a stabili legături cu cei din jur. În scurtă vreme, Jack descoperă că viaţa în Eureka nu e niciodată atât de simplă pe cât ar fi sperat el.

Filme: Ziua Tututor Sfinţilor

Marţi 1 noiembrie, de la 12:00

Sărbătorim Ziua Tuturor Sfinţilor pe 1 noiembrie cu o ofertă generoasă de filme-non-stop.

Marţi 1 noiembrie
12:00 Drumul spre lumea pierdută
14:00 Cele şapte aventuri ale lui Sinbad
16:00 Vasul fantomă
18:00 El Dorado: Templul Soarelui
20:00 El Dorado: Oraşul aurului
22:00 Comorile pierdute din Marele Canion
00:00 Drumul spre lumea pierdută
02:00 Viziuni paranormale

Filme Originale Scifi

Sâmbăta, de la 22:00

Luna aceasta, oferta de filme de sâmbătă include două titluri în premieră:

Jabberwock
Pe 12 noiembrie, de la 22:00

Convocat de fratele său mai mare să se întoarcă acasă, un tânăr cavaler curajos, dar cam înflăcărat, îşi reînnoieşte legătura cu o frumoasă domnişoară, însă această idilă romantică ajunge să fie în scurtă vreme ameninţată de pericole, căci satul e terorizat de o creatură cumplită, pe jumătate dragon, pe jumătate insectă uriaşă. Cavalerul se luptă cu monstrul, însă eforturile lui se bucură de prea puţin succes până când nu ascultă profeţia care îi cerea să îşi făurească o sabie specială, cu puteri supranaturale. Înarmat cu această armă magică, tânărul luptă cu mult curaj, decis să îi scape pe localnici de înfiorătorul lor duşman. Tahmoh Penikett, Michael Worth şi Kacey Barnfield joacă în rolurile principale în această fantezie medievală plină de acţiune şi aventură.

Tornada magnetică
Pe 26 noiembrie, de la 22:00

Studiind mai multe tornade magnetice de pe planeta Mercur, cercetătorii pun la punct un experiment ştiinţific pentru a folosi razele de soare ca o sursă nelimitată de energie regenerabilă. Aceste studii bine intenţionate iau însă o întorsătură cumplită, deoarece cercetătorii nu mai pot controla uriaşele forţe naturale eliberate prin acest proces. Tornade monstruoase, aşa cum lumea nu a mai văzut niciodată, fac ravagii pe toate continentele. Dacă oamenii de ştiinţă nu vor găsi o metodă de a le stopa, în scurtă vreme oamenii nu vor mai putea trăi pe Pământ. Thriller SF plin de suspans, cu Greg Evigan, Nicole DeBoer şi Lou Diamond Phillips în rolurile principale.

Bucuresti, 10.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *