free download 78 travel guides written by experts

Scifi Universal – Recomandari din programul lunii martie

Scifi Universal este dedicat genurilor SF, fantasy, horror si paranormal

Futurama – Sezonul 7
Cate doua episoade in fiecare marti, incepand din 15 martie, de la 22.00

Creatorii serialului “Familia Simpson” va ofera o comedie de animatie despre aventurile lui Fry, un baiat care livreaza pizza la comanda, criogenat in 1999. Trezindu-se dupa o mie de ani, el continua sa fie comisionar si in spatiul cosmic, desi acum face parte din echipajul navei spatiale Planet Express. Nava este proprietatea urmasului lui Fry, Profesorul Farnsworth, iar baiatul este ajutat de Bender – cel mai bun prieten al lui, un robot cleptoman si alcoolic – si Leela – capitanul navei, care are un singur ochi.

Poarta Stelara, Univers – Sezonul 1
In fiecare duminica incepand din 27 martie, de la 22:00

Robert Carlyle joaca rolul Dr Nicholas Rush in acest spectaculos serial SF, semnat de aceeasi echipa care a creat si Poarta Stelara, Atlantis. Poarta Stelara, Univers urmareste o echipa de exploratori aflati la bordul unei nave spatiale vechi, cu numele ‘Destiny’, care tocmai investiga al noualea simbol al Portii Stelare. Incapabil sa mai controleze sistemele de navigare ale lui “Destiny”, echipajul trebuie sa duca mai intai la bun sfarsit misiunea initiala a navei concepute de civilizatii stravechi, cu secole in urma. Oamenii calatoresc astfel prin Univers, vizitand diverse alte civilizatii si intalnind mereu prieteni noi si dusmani periculosi…

Legenda Cautatorului – Sezonul 2
In fiecare duminica incepand din 27 martie, de la 22.50

Serial mitologic despre calatoria epica a unui tanar taietor de lemne pe nume Richard Cypher (Craig Horner). Soarta ii scoate in cale lui Richard o misterioasa femeie pe nume Kahlan (Bridget Regan) si un vrajitor intelept si puternic, numit Zeddicus (Bruce Spence), care ii dezvaluie destinul sau. Richard este copilul despre care vorbeste o profetie – primul Cautator adevarat pe care lumea il cunoaste dupa o mie de ani. El va manui puternica Sabie a Adevarului si il va invinge pe maleficul tiran Darken Rahl (Craig Parker).

Vanatorii de fantome – Sezonul 1
In fiecare marti de la 22:00 pana pe 8 Martie, apoi in fiecare joi de la 22.50, incepand din 15 martie

Vanatorii de fantome aduna o echipa de investigatori paranormali, care isi propun sa exploreze unele dintre cele mai legendare locuri bantuite de pe glob. In fiecare saptamana, echipa ajunge in cele mai indepartate colturi ale lumii, cautand raspunsuri pentru diverse mistere supranaturale. Ce spectre si monstruozitati vor reusi oare sa gaseasca expertii in cele mai intunecate si mai bantuite unghere ale Lumii Vechi?

Eureka – Sezonul 3
Cate doua episoade in fiecare miercuri, de la 22.00

Jack Carter, serif al SUA, ajunge in oraselul strict secret Eureka dupa un accident de masina. Se pare ca guvernul SUA a mutat geniile lumii in acest oras excentric, unde toti lucreaza la inovatii si inventii aprobate de guvern. Iata insa ca unul dintre experimente evolueaza prost si seriful orasului e ranit, iar Jack e ales sa ii tina locul. Alegerea este motivata nu neaparat de perspicacitatea lui intelectuala, ci de empatia si capacitatea lui de a stabili legaturi cu cei din jur. In scurta vreme, Jack descopera ca viata in Eureka nu e niciodata atat de simpla pe cat ar fi sperat el.

Tipete in noapte
Luna aceasta, pregatiti-va sa traiti cele mai cumplite spaime din viata voastra, caci SciFi Universal prezinta un sir intreg de filme de groaza, printre care si urmatoarele premiere terifiante:

Sinucideri misterioase
Pe 21 martie, de la 23.40
O adolescenta se intoarce in orasul ei natal pentru a ancheta o serie de sinucideri comise de mai multe fete, chiar in ziua când implineau 18 ani.

Gonger: Partea I
Pe 23 martie, de la 23.40
Un spirit malefic e trezit la viata. Patru potentiale victime viseaza fiecare soarta alteia. Vor putea opri la timp comiterea crimelor respective?

Gonger: Partea a II-a
Pe 24 martie, de la 23.40
Un spirit malefic dintr-un conac parasit e trezit la viata si incearca sa comita mai multe crime. Va reusi cineva sa il opreasca?

Filme in premiera

Tornada
Pe 18 martie, de la 22.00
O tornada loveste o uzina nucleara. Personalul intra intr-o cursa contra cronometru, pentru a impiedica un dezastru atomic care ar distruge Tennessee.

Miniseries
In fiecare luni, de la 22.00

In fiecare luni seara veti putea urmari o mini-serie fantastica in doua parti, prezentand genuri foarte diverse – de la actiune pana la fantezie. Miniseriile din luna aceasta sunt:

Raul
Pe 7 martie, de la 22.00
Exploratorul Sir Richard Francis Burton se trezeste in misterioasa Riverworld, o lume populata de fostii locuitori ai Pamantului.

Tornada
Pe 14 martie, de la 22.00
Cand se starneste o furtuna puternica si grindina cade in bucati de marimea unor mingi de tenis, un meteorolog e convins ca se apropie o tornada.

Scifi – Seri de filme originale
In fiecare sambata, de la 22.00

In fiecare sambata vom difuza filme originale din videoteca Scifi. De la productii cu fapturi ingrozitoare pana la fantezii paranormale sau filme epice despre dezastre, ne vom asigura ca fiecare seara de sambata va reusi sa va tina cu sufletul la gura.

Luna aceasta vom prezenta:

Tornade inghetate
Pe 5 martie, de la 22.00
Un excentric scriitor SF declansaza o catastrofa mondiala cand proiectul Rain Dance, incercarea lui de a controla vremea, esueaza spectaculos.

Comorile pierdute din Marele Canion
Pe 5 martie, de la 23.30
Cautandu-si tatal, o femeie ajunge in Marele Canion, unde descopera un oras maret, ridicat de o civilizatie azteca de mult uitata.

Paianjenii ghetii
Pe 12 martie, de la 22.00
Paianjeni mutanti evadeaza dintr-un laborator aflat in apropierea unei statiuni de schi izolate si macelaresc turistii aflati acolo.

Albinele ucigase
Pe 19 martie, de la 22.00
Un roi de albine ucigase ajunge intr-un orasel linistit din SUA. Seriful trebuie sa le impiedice sa distruga tot ce are el mai drag pe lume.

Cele sapte aventuri ale lui Sinbad
Pe 19 martie, de la 23.35
Sinbad, printul original al Persiei, trebuie sa indeplineasca sapte misiuni dificile si periculoase, pentru a salva lumea de la dezastru.

Mega Piranha
Pe 26 martie, de la 22.00
Un banc de pesti ucigasi evadeaza dintr-un afluent indepartat si pornesc spre Florida. Un agent special si partenera lui trebuie sa ii opreasca.

Bucuresti, 17.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *