free download 78 travel guides written by experts

Scifi Universal – Recomandari din programul lunii mai

Scifi Universal este dedicat genurilor SF, fantasy, horror şi paranormal

Seriale în premieră care continuă

Fapt sau fals: Dosare paranormale – Sezonul 1, Partea 2
Acest nou serial continuă în fiecare marţi, de la 22.50, până pe 24 mai

Fostul agent FBI Ben Hansen şi echipa lui de “demolatori” de mituri îşi continuă misiunea, pentru a delimita adevărul de ficţiune. Ca de obicei, nu există caz prea mare sau prea mic pentru Hansen cel hotărât şi, de această dată, echipa lui studiază un exemplu clasic de întâlnire cu extratereştrii, apoi porneşte spre Washington, în căutarea lui Bigfoot. Alte cazuri prezentate: investigaţii declanşate de relatările unor martori care susţin că au văzut sirene la Marea Barieră de Corali; o casă bântuită; şi un monstru misterios, care trăieşte într-o mlaştină. Pentru Hansen şi batalionul său de experţi, adevărul este categoric dincolo de noi…

Seriale care continuă

Poarta Stelară, Univers – Sezonul 1
Continuă în fiecare duminică, de la 22:00

Robert Carlyle joacă rolul Dr Nicholas Rush în acest spectaculos serial SF, semnat de aceeaşi echipă care a creat şi Poarta Stelară, Atlantis. Poarta Stelară, Univers urmăreşte o echipă de exploratori aflaţi la bordul unei nave spaţiale vechi, cu numele ‘Destiny’, care tocmai investiga al nouălea simbol al Porţii Stelare. Incapabil să mai controleze sistemele de navigare ale lui “Destiny”, echipajul trebuie să ducă mai întâi la bun sfârşit misiunea iniţială a navei concepute de civilizaţii străvechi, cu secole în urmă. Oamenii călătoresc astfel prin Univers, vizitând diverse alte civilizaţii şi întâlnind mereu prieteni noi şi duşmani periculoşi…

Legenda Căutătorului – Sezonul 2
Continuă în fiecare duminică, de la 22.50

Serial mitologic despre călătoria epică a unui tânăr tăietor de lemne pe nume Richard Cypher (Craig Horner). Soarta îi scoate în cale lui Richard o misterioasă femeie pe nume Kahlan (Bridget Regan) şi un vrăjitor înţelept şi puternic, numit Zeddicus (Bruce Spence), care îi dezvăluie destinul său. Richard este copilul despre care vorbeşte o profeţie – primul Căutător adevărat pe care lumea îl cunoaşte după o mie de ani. El va mânui puternica Sabie a Adevărului şi îl va învinge pe maleficul tiran Darken Rahl (Craig Parker).

Seriale care revin

Depozitul 13 – Sezonul 1
Câte două episoade în fiecare miercuri, de la 22.00, începând din 4 mai

Doi agenţi ai Serviciilor Secrete, Pete Lattimer (Eddie McClintock) şi Myka Bering (Joanna Kelly) sunt trimişi la un depozist strict secret din Dakota de Sud. Nu este însă vorba de o operaţiune obişnuită, derulată sub acoperire, căci în acest depozit s-au strâns extrem de multe artefacte cu puteri supranaturale pe care Guvernul SUA le adună de secole. Acum este misiunea lui Lattimer şi Bering să aibă grijă de aceste artefacte şi, în plus, să identifice în toată ţara şi alte asemenea obiecte.

Eveniment cinematografic : PLANETA MAIMUTELOR

Planeta maimuţelor
De la 15.20, în perioada 1-3 mai

Trei după-amieze şi o singură poveste extraordinară. SciFi sărbătoreşte Ziua Internaţională a Muncii, pe 1 Mai, printr-o călătorie în spaţiu şi timp, pentru a vă prezenta celebrele filme din seria originală “Planeta Maimuţelor”, unul după altul. Ia-ţi labele de pe mine, maimuţă afurisită !

Duminică 1 Mai
15.20 Planeta maimuţelor

Poveste SF clasică. Charlton Heston joacă rolul unui astronaut a cărui navă se prăbuşeşte într-o lume terifiantă, condusă de maimuţe inteligente.

17.00 Secretul planetei maimuţelor

După ce o a doua navă spaţială umană ajunge pe Planeta Maimuţelor, astronautul supravieţuitor descoperă un secret sumbru şi distrugător.

18.40 Evadare de pe planeta maimuţelor

În al treilea film cu Planeta Maimuţelor, trei maimuţe călătoresc în timp, ajungând în LA, în secolul 20, unde popularitatea lor e de scurtă durată.

Luni 2 mai
15.20 Cucerirea planetei maimuţelor

În al patrulea film celebru despre Planeta Maimuţelor, Caesar, fiul lui Cornelius şi al Zirei, conduce rebeliunea împotriva sclaviei maimuţelor.

17.00 Bătălia pentru planeta maimuţelor

Şeful maimuţelor, Caesar, încearcă să menţină pacea între oameni şi cimpanzei, dar un general-gorilă agresiv are alte idei despre conducerea planetei.

18.40 Planeta maimuţelor: Oraşul pierdut

Astronauţii Burke şi Virdon sunt prinşi de un şef al maimuţelor care vrea să îi vadă luptându-se până la moarte, ca gladiatorii de odinioară.

Marţi 3 mai
15.20 Planeta maimuţelor: Oraşul pierdut

17.00 Întoarcere pe planeta maimuţelor

Călătorind în timp şi întorcându-se pe Pământul dintr-un viitor îndepărtat, doi astronauţi ajung într-o lume dominată de maimuţe care vorbesc.

18.40 Despărţire de planeta maimuţelor

Doi astronauţi rătăciţi încearcă să supravieţuiască pe Planeta Maimuţelor, dar sunt capturaţi şi obligaţi să lucreze ca pescari.

Filme de vineri seară în premieră

În fiecare vineri, de la 22.00, începând din 13 mai

Luna aceasta, filmele în premieră de vineri seara sunt:

Inimă de dragon: Un nou început
Pe 13 mai, de la 22.00

Un băiat găseşte ceea ce consideră a fi ultimul dragon. Cei doi înfruntă pericole incredibile pentru a îndeplini visul băiatului de a deveni cavaler.

Război pe planeta roşie

Pe 20 mai, de la 22.00

Căutând o sursă de energie nouă şi inepuizabilă, prima misiune cu echipaj uman ajunsă pe Marte este implicată într-un război civil.

Grendel
Pe 27 mai, de la 22.00

O nouă adaptare a acestei nemuritoare poveşti despre lupta epică dintre Beowulf şi monstrul Grendel, aparent imposibil de înfrânt.

Bucuresti, 11.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *