metalshow

Scifi Universal – Recomandari din programul lunii Aprilie

Scifi Universal este dedicat genurilor SF, fantasy, horror şi paranormal

Fapt sau fals: Dosare paranormal – Sezonul 1, Partea 2
Episoade în premieră în fiecare marţi de la 22.50, din 19 aprilie

Fostul agent FBI Ben Hansen şi echipa lui care “demontează” mituri îşi reiau misiunea de a separa adevărul de ficţiune pe canalul Scifi, luna aceasta. Ca de obicei, nu există caz prea mare sau prea mic pentru Hansen, care nu acceptă compromisuri. El pleacă în California ca să demonteze povestea unui presupus OZN şi studiază numeroasele zvonuri legate de Conacul McPike din Illinois. De asemenea, echipa pleacă spre Muzeul Valentown, pentru a investiga o poveste despre locuri bântuite, în timp ce Ben, Jael şi Austin ajung în Texas ca să studieze un umanoid zburător. Ce vor descoperi oare?

Futurama – Sezonul 7
Continuă cu câte două episoade în fiecare marţi, de la 22.00

Creatorii serialului “Familia Simpson” vă oferă o comedie de animaţie despre aventurile lui Fry, un băiat care livrează pizza la comandă, criogenat în 1999. Trezindu-se după o mie de ani, el continuă să fie comisionar şi în spaţiul cosmic, deşi acum face parte din echipajul navei spaţiale Planet Express. Nava este proprietatea urmaşului lui Fry, Profesorul Farnsworth, iar băiatul este ajutat de Bender – cel mai bun prieten al lui, un robot cleptoman şi alcoholic – şi Leela – căpitanul navei, care are un singur ochi.

Poarta Stelară, Univers – Sezonul 1
Continuă în fiecare duminică, de la 22:00

Robert Carlyle joacă rolul Dr Nicholas Rush în acest spectaculos serial SF, semnat de aceeaşi echipă care a creat şi Poarta Stelară, Atlantis. Poarta Stelară, Univers urmăreşte o echipă de exploratori aflaţi la bordul unei nave spaţiale vechi, cu numele ‘Destiny’, care tocmai investiga al nouălea simbol al Porţii Stelare. Incapabil să mai controleze sistemele de navigare ale lui “Destiny”, echipajul trebuie să ducă mai întâi la bun sfârşit misiunea iniţială a navei concepute de civilizaţii străvechi, cu secole în urmă. Oamenii călătoresc astfel prin Univers, vizitând diverse alte civilizaţii şi întâlnind mereu prieteni noi şi duşmani periculoşi…

Legenda Căutătorului
– Sezonul 2
Continuă în fiecare duminică, de la 22.50

Serial mitologic despre călătoria epică a unui tânăr tăietor de lemne pe nume Richard Cypher (Craig Horner). Soarta îi scoate în cale lui Richard o misterioasă femeie pe nume Kahlan (Bridget Regan) şi un vrăjitor înţelept şi puternic, numit Zeddicus (Bruce Spence), care îi dezvăluie destinul său. Richard este copilul despre care vorbeşte o profeţie – primul Căutător adevărat pe care lumea îl cunoaşte după o mie de ani. El va mânui puternica Sabie a Adevărului şi îl va învinge pe maleficul tiran Darken Rahl (Craig Parker).

Eureka – Sezonul 3
Continuă cu câte două episoade în fiecare miercuri, de la 22:00, până pe 27 aprilie

Jack Carter, şerif al SUA, ajunge în orăşelul strict secret Eureka după un accident de maşină. Se pare că guvernul SUA a mutat geniile lumii în acest oraş excentric, unde toţi lucrează la inovaţii şi invenţii aprobate de guvern. Iată însă că unul dintre experimente evoluează prost şi şeriful oraşului e rănit, iar Jack e ales să îi ţină locul. Alegerea este motivată nu neapărat de perspicacitatea lui intelectuală, ci de empatia şi capacitatea lui de a stabili legături cu cei din jur. În scurtă vreme, Jack descoperă că viaţa în Eureka nu e niciodată atât de simplă pe cât ar fi sperat el.

Buffy, spaima vampirilor – Sezoanele 6 şi 7
Începe pe 1 aprilie de la 17.50, apoi continuă cu câte două episoade de luni până vineri, de la 17.00

Sarah Michelle Gellar este Buffy Summers, care ziua este elevă de liceu, iar noaptea vânează vampiri, în ingenioasa dramă supranaturală premiată cu Emmy a lui Joss Whedon. Sezonul 6 începe când gaşca Scooby încearcă să se adapteze la viaţa fără Buffy. Un membru al grupului crede că ar putea exista totuşi o metodă de a o aduce pe Buffy înapoi.

Weekend Depozitul 13
Urmăriţi întregul Sezon 1 din 23 aprilie, de la 17.50, până pe 25 aprilie

Doi agenţi ai Serviciilor Secrete, Pete Lattimer (Eddie McClintock) şi Myka Bering (Joanna Kelly) sunt trimişi la un depozist strict secret din Dakota de Sud. Nu este însă vorba de o operaţiune obişnuită, derulată sub acoperire, căci în acest depozit s-au strâns extrem de multe artefacte cu puteri supranaturale pe care Guvernul SUA le adună de secole. Acum este misiunea lui Lattimer şi Bering să aibă grijă de aceste artefacte şi, în plus, să identifice în toată ţara şi alte asemenea obiecte.

Ţipete în noapte

Pregătiţi-vă să trăiţi spaima vieţii voastre luna aceasta, căci SciFi Universal prezintă un şir de filme de groază, în fiecare noapte de la 23.40, din 21 martie până pe 3 aprilie.

Filme în premieră

Pe 29 aprilie, de la 22.00

Infernul de foc

Izbucneşte un incendiu în Turnul Radio din Berlin. Mai multe persoane rămân blocate în restaurant şi pe terasa de observaţie din vârf.

Miniseries
În fiecare luni de la 22:00

În fiecare luni seară veţi putea urmări o mini-serie fantastică în două părţi, prezentând genuri foarte diverse – de la acţiune până la fantezie. Premiera lunii pentru acest teritoriu este:

Gheţarul
Pe 11 aprilie, de la 22.00

Suntem în anul 2020 şi un cercetător ecologist are un şoc când descoperă că un proiect corporatist de foraj pe un gheţar din Groenlanda face gheţarul să se prăbuşească, declanşând astfel consecinţe potenţial mortale pentru întreaga omenire. În condiţiile în care Pământul este ameninţat cu îngheţul de această nouă eră glaciară, va reuşi Profesorul Thom Archer să îşi salveze familia din ghearele gheţurilor ? Sau va ajunge prea târziu ? O dramă de acţiune cu Richard Roxburgh, Frances O’Connor şi Claire Forlani în rolurile principale.

Scifi – Seri de filme originale
În fiecare sâmbătă, de la 22:00

În fiecare sâmbătă vom difuza filme originale din videoteca Scifi. De la producţii cu făpturi îngrozitoare până la fantezii paranormale sau filme epice despre dezastre, ne vom asigura că fiecare seară de sâmbătă va reuşi să vă ţină cu sufletul la gură.

Luna aceasta vom prezenta:

Xtincţie
Pe 9 aprilie, de la 22.00

Făcând un tur cu barca al mlaştinilor din Louisiana, nişte turişti sunt terorizaţi de o creatură de temut care seamănă cu un dinozaur marin străvechi.
Golemul de metal
Pe 23 aprilie, de la 22.00

Doi fraţi descoperă un satelit prăbuşit pe un câmp. Fără să îşi dea seama că transporta o misterioasă substanţă extraterestră, îl vând unui artist.

Bucuresti, 18.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *