free download 78 travel guides written by experts

SciFi PR cu Lowe PR si Medic4All

·    Lowe PR va lansa prima clinică de mână din România
·    Medic4All aduce medicina mobila în portofoliul Lowe PR

Lowe PR gestionează lansarea Medic4All pe piaţa din România. Prima companie care le va oferi românilor servicii de medicină mobilă este originară din Italia şi are o reţea extinsă în peste 28 de ţări printre care: Germania, Anglia, Israel, Suedia şi Spania.

„Provocarea este frumoasă. Comunicăm un serviciu care pare de domeniul science fiction şi care, dincolo de a surprinde va trebui să cheme la acţiune.
În general, reacţiile în faţa acestui tip de produse se încadrează unui stereotip; oamenii aud, se miră, vorbesc, însă li se pare că e prea mult, că nu sunt încă la nivelul la care să îşi permită “luxul”. Şi atunci mai aşteaptă…

Lansarea Medic4All în România este în primul rând o campanie de educare a publicului, extrem de sensibil şi circumspect când vine vorba de servicii medicale. Noi vom veni şi le vom arăta că se poate şi mai ales că îşi permit!” spune Hortensia Năstase, Managing Director Lowe PR.

O primă etapă a campaniei va consta într-un eveniment de lansare şi anunţare, urmând ca în etapele următoare să se pună accentul pe consolidarea relaţiei cu consumatorul atât printr-o  componentă de informare & educare, cât şi prin acţiuni de fidelizare.

Medicina mobilă este un serviciu care a revoluţionat întreaga industrie de profil. Sistemul este în principiu unul de prevenţie şi diagnostic la nivel primar, un instrument care înlăturăa acea perioadă de aşteptare ce se instalează între depistarea unor simptome şi consultarea efectivă a medicului.

Atunci când primeşte semnale de alarmă, pacientul are tendinţa de a tergiversa lucrurile, aşteptând ca simptomele să se agraveze. Aşa se explică de ce, de multe ori pacienţii ajung în stadii avansate de boală la spital.

Sistemul Medic4All intervine în acest moment şi înlătură suspiciunile sau din contră, trage un semnal de alarmă.

Principalul target al acestui serviciu este constituit din oamenii sănătoşi, interesaţi de sănătatea lor şi a celor dragi. Diagnosticul se stabileşte în baza unui set de analize realizate pe loc şi de la distanţă, neimplicând deplasarea pacientului.

„Practic ai tot timpul spitalul cu tine prin intermediul clinicii de mână, un dispozitiv extrem de performant care îţi ia până la 8 analize, în 3 minute” afirmă Shai Misan, CEO Medic4All.

Odată cu abonarea la Medic4All, fiecărui pacient i se întocmeşte o fişă medicală personală disponibilă spre consultare online şi care poate fi accesată de oriunde şi în orice limbă.

„Practic, medicina mobilă sau e-health, cum se mai numeşte, înseamnă că eşti mereu la braţ cu medicul, un doctor virtual care vorbeşte toate limbile pamântului şi care este disponibil 365 de zile pe an, peste tot în lume”, adaugă Misan.

Echipa implicată în realizarea proiectului este formată din Monica Botez – PR Manager, Delia Dumitrescu – Senior PR Executive din partea Lowe PR şi Shai Misan – CEO Medic4All.

Bucuresti, 15.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *