free download 78 travel guides written by experts

Schimbarile aduse de Vine CHEFul! au fost urmarite cu interes de telespectatori

Chef Victor Melian a readus speranța într-un restaurant din Brăila

Vine CHEFul! a readus speranța într-un restaurant din Brăila, condus de o familie greu încercată de soartă. Chef Victor Melian a reușit să îmbunătățească atât restaurantul de familie, cât și relațiile dintre patroană și fiul acesteia. Sfaturile și recomandările practice ale lui Victor au fost urmărite cu interes în minutul de maximă audienţă, de la 22:12, de peste 1 milion de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Vine CHEFul! a înregistrat 7.4 puncte de rating și 22.5% share, în timp ce următorul post clasat a obținut 5.5 puncte de rating și 16.6% share pe această categorie.

Braseria Ialomița este unul dintre cele mai vechi restaurante din Brăila, fiind deschis în urmă cu peste 40 de ani. La începutul anilor `90, Tanța și soțul ei Laurențiu au cumpărat localul, având o încărcătură sentimentală pentru aceștia. Timp de zeci de ani, aceștia au lucrat ca ospătari în cadrul Braseriei Ialomița. Din păcate, soarta nu a fost foarte blândă cu familia acestora, soțul Tanței trecând în neființă în urmă cu 8 ani.

Ajuns la Brăila, Chef Victor Melian a găsit un restaurant îngropat într-un trecut trist și dureros. Gabi, băiatul patroanei, era interesat doar de beneficiile financiare aduse de restaurant, nefiind dornic să încerce să preia, ușor, ușor, frâiele afacerii. Lipsa de experiență și faptul că acesta este neinteresat de bunul mers al afacerii au determinat-o pe Tanța să nu-i acorde credit 100%. Toate aceste lucruri l-au făcut pe Gabi să ceară ajutorul echipei Vine CHEFul!.

Chef Victor Melian a reușit să redea speranța în viața și afacerea familiei, mobilizându-l și determinându-l pe moștenitorul afacerii să se implice mai mult, atât în partea administrativă, cât și în bucătărie. Imaginea restaurantului a beneficiat de o îmbunătățire mult așteptată: de la împrospătarea aspectului salonului restaurantului, la simplificarea meniului care include în prezent o selecție de preparate regândite, delicioase și simplu de preparat. Chef Victor Melian a reușit să reconsolideze și relația mamă-fiu, Tanța fiind încrezătoare în capacitatea lui Gabi de a conduce afacerea familiei.

„Schimbările sunt evidente în cadrul Braseriei Ialomița. Într-un timp record, am reușit să schimbăm cursul acestei afaceri. Totul a fost posibil și pentru faptul că cineva acolo sus îi iubește pe Gabi și pe Tanța. Gabi nu trebuie să uite promisiunile pe care i le-a făcut tatălui său”, a declarat Chef Victor Melian.

Echipa Vine CHEFul! își propune să îmbunătățească modul în care ar trebui să funcționeze un restaurant, înglobând o serie extinsă de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la noțiuni de business, design și concepere a meniurilor.

Bucuresti, 11.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *