metalshow

Schimbarile aduse de Vine CHEFul! au fost urmarite cu interes de telespectatori

Un restaurant de familie a renăscut sub bagheta magică a lui Chef Victor Melian

Chef Victor Melian a readus speranța în viața familiei Făiniș, aducând restaurantul celor doi în condiții optime de funcționare. Schimbările și sfaturile practice ale echipei Vine CHEFul! au fost urmărite cu interes în minutul de maximă audienţă, de la 21:29, de aproape 1.4 milioane de telespectatori.

Ediția din această săptămână a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Vine CHEFul! înregistrând 6.4 puncte de rating și 16.6% share, în timp ce următorul post clasat a obținut 5.7 puncte de rating și 14.7%.

Ediția din această săptămână a prezentat povestea unui restaurant de familie, deschis în urmă cu 10 ani de soții Făiniș. Afacerea s-a bucurat de un real succes în primii ani de la deschidere, momentul reprezentând începutul uneia dintre cele mai frumoase perioade din viața acestora. Ca în orice business horeca, stresul și problemele financiare și-au pus amprenta asupra relației dintre Marian și Mariana Făiniș, cei doi luând decizia să lucreze separat. Astfel, Marian a rămas să coordoneze restaurantul Da Mario, iar soția lui a ales să muncească la un alt restaurant. În cazul lui Marian Făiniș, stresul a cauzat apariția unor probleme grave de sănătate. Problemele cu ficatul și consumul de tutun și alcool l-au marcat profund, acesta fiind extrem de slăbit.

În momentul în care a ajuns în restaurant, Chef Victor Melian a identificat probleme majore în bucătăria localului: alimente depozitate necorespunzător, instrumente de bucătărie deteriorate, precum și lipsa de comunicare dintre angajații localului. Pe lângă toate acestea, Victor a aflat și unul dintre obiceiurile dăunătoare afacerii: mesele cu prietenii organizate de patron, în care încasările lipseau cu desăvârșire.

Chef Victor Melian a avut o misiune aproape imposibilă: împăcarea profesională a celor doi soți. În cele din urmă, Mariana a acceptat să se reîntoarcă în bucătăria restaurantului pornit cu soțul ei. Echipa Vine CHEFul! a readus speranța în viața și afacerea celor doi, renovând salonul restaurantului, reinterpretând preparatele existente în meniu și oferind un plus de imagine localului bucureștean.

„Mă bucur că Mariana s-a întors atât în bucătărie, cât și în viața lor privată. De asemenea, am reparat tot ce se putea, dar ca întotdeauna, de acum, totul depinde numai și numai de ei”, a declarat Chef Victor Melian.

Echipa Vine CHEFul! își propune să îmbunătățească modul în care ar trebui să funcționeze un restaurant, înglobând o serie extinsă de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la noțiuni de business, design și concepere a meniurilor.

Bucuresti, 01.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *