free download 78 travel guides written by experts

Schimbari spectaculoase la “Te cunosc de undeva!”

Monica Anghel, Delia, Pepe și Aradits, în juriu, Andreea Bănică și Velea, printre concurenți

Cel de-al cincilea sezon al supershow-ului “Te cunosc de undeva!” vine cu schimbări spectaculoase, din primăvară, la Antena 1! La masa juriului și în rândul concurenților care își vor demonstra talentele vocale și actoricești cu ocazia transformărilor pe care le vor face pe scena “Te cunosc de undeva” se regăsesc nume mari ale show-biz-ului românesc.

Monica Anghel, Delia, Pepe și Andrei Aradits sunt jurații noului sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”! Și echipa concurenților este una de senzație. Andreea Bănică, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Raluka, Nicole Cherry, Alex Velea, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, Florin Ristei și Alex Mațaev (câștigătorul, respectiv finalistul celui de-al treilea sezon X Factor) vor fi protagoniștii spectacolului transformărilor care, și de data asta, se anunță senzațional. Fiecare participant se află pentru prima oară pe scena “Te cunosc de undeva!”.

Monica Anghel se arată încântată de echipa artiștilor care participă, în acest sezon, la “Te cunosc de undeva!”: “Sunt convinsă că este o echipă foarte bună. Este o provocare pentru cei care vor face personajele, pentru că își vor descoperi noi valențe care-i vor îmbogăți ca artiști. Sunt sigură că această echipă va face publicul să urmărească cu mare interes și bucurie fiecare ediție “Te cunosc de undeva!”. De asemenea, va fi o provocare și pentru noi, cei din juriu. Eu mi-am propus să fiu veselă, normală, să fiu eu!!”, spune jurata Monica Anghel. De asemenea, celebra artistă e încântată că s-a întors în trustul Intact. “Mă bucur că m-am întors la Antena 1! Cu 99% dintre cei de aici am colaborat mult și foarte bine și sunt convinsă că așa se va întâmpla și de acum înainte”, mai spune ea.

Pepe, câștigătorul celui de-al patrulea sezon “Te cunosc de undeva!”, a avertizat deja că va fi un jurat incomod. “Vreau să văd transformări și personaje bine făcute, cu umor, cu distracție, cu spirit de competiție. Nu-mi doresc demonstrații de cântat sau de orgolii. Vreau să-i văd pe concurenți că se distrează, că se simt bine,că respectă fiecare transformare pe care o fac. O să fie interesant să mă concentrez pe fiecare artist în parte și pe fiecare transformare, pentru că eu cunosc foarte bine ce înseamnă emoția și implicarea în realizarea fiecărui personaj. O să fiu cel mai al naibii jurat”, a declarat talentatul artist.

Augusta Lazarov, Head of Entertainment Antena Group, spune că în cel de-al cincilea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, concurența între cei opt artiști concurenți va fi extrem de puternică, parte dintre ei având deja un loc de top în muzica românească, iar parte, aflându-se la început de drum. “Vocile lor puternice vor răsuna în fiecare transformare și vor surprinde prin descoperirea unor noi valențe ale talentului care-i caracterizează în egală masură pe toți opt. Motivația fiecăruia va conduce la realizarea unor numere extrem de spectaculoase, care vor fi jurizate într-o nouă formulă. Vom avea în fiecare ediție invitați speciali și duete surprinzătoare, decorul va fi schimbat complet, iar transformările consacrate de acest format tv nu se vor regăsi doar in rândul concurenților”, spune Augusta Lazarov.

De asemenea, mai spune aceasta, “după cele peste 500 de momente artistice realizate în cele patru sezoane, în mai puțin de doi ani, provocarea este majoră pentru fiecare membru al echipei și ne dorim ca publicul să regăsească săptămână de săptămână la “Te cunosc de undeva!”, spectacolul si originalitatea unei emisiuni unice pe piața tv din România”.

Prezentatorii show-ului ramin Alina Puscas si Cosmin Selesi.

Bucuresti, 24.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *