free download 78 travel guides written by experts

Schimbari management ePayment

Cristian Herghelegiu, noul Country Manager ePayment.

Daniel Nicolescu, promovat la nivel regional în cadrul PayU Group.

ePayment, companie membră a grupului PayU și principal integrator de soluții pentru plăți online din România, cu tranzacții de 106,7 milioane euro în primele 9 luni ale acestui an, are începând de astăzi un nou Country Manager, în persoana lui Cristian Herghelegiu. Cristian a ocupat anterior poziția de Head of Business Development & Strategy.

Daniel Nicolescu a fost promovat la nivel regional, preluând funcția de Chief Product Officer pentru întregul grup PayU. Daniel va participa în luarea deciziilor strategice atât în România, cât și la nivel regional, fiind responsabil cu strategia și dezvoltarea produselor grupului astfel încât să răspundă cerințelor și specificului fiecărei piețe în care PayU operează sau urmează să se extindă.

De asemenea, tot din echipa ePayment au mai fost promovați la nivelul grupului PayU Andreea Polizu, ca Anti-Fraud & AML Manager și Ștefan Cenușă, ca Technical Deployment Coordinator. Anterior, Andreea a coordonat activitatea departamentului operațional, în timp ce Ștefan era responsabil cu activitățile echipei de antifraudă.

Formarea unei echipe internaționale de specialiști în plăți online face parte din strategia grupului PayU de extindere la nivel global și de dezvoltare de tehnologii și soluții eCommerce inovatoare care să conducă la creșterea afacerilor derulate de cele peste 8000 de magazine online din regiune care lucrează cu PayU.

Profil Daniel Nicolescu

Daniel Nicolescu are o experiență de 15 ani în IT, fiind specializat în industria comerțului electronic, plăți online și distribuție de software. De-a lungul carierei, Daniel Nicolescu a fost implicat în dezvoltarea unor proiecte de anvergură la nivel național sau internațional:
● RAV Antivirus – tehnologie vândută către Microsoft în 2003
● Avangate – În urma experienței acumulate în comerț electronic și distribuție de software, Daniel a devenit unul dintre fondatorii Avangate – furnizor de soluții integrate de ecommerce și distribuție de software și management de parteneri pentru dezvoltatori de software din toată lumea (companie care a primit o investiție de 4 milioane euro în 2010 de la 3TS Cisco)
● ePayment – Daniel este unul dintre fondatorii furnizorului de soluții integrate de comerț electronic pentru magazinele online din România, achiziționat în 2010 de către Naspers.

În 2011, în cadrul Galei Business Magazin – Top Tineri Manageri, Daniel a primit premiul pentru “Cel mai de success tânăr manager în IT&C”

Profil Cristian Herghelegiu

Cu o experiență de peste 13 ani în mediul IT&C, Cristian a coordonat în decursul carierei sale mai multe afaceri în mediul offline și online. Din 2004 a lansat și coordonat divizia de soluții pentru afaceri a Microsoft România – Microsoft Dynamics, ulterior lansând în România compania Central Europe On-Demand, cel mai mare operator din Europa Centrala și de Est specializat în "Software as a Service".

În 2011, s-a alăturat echipei ePayment în calitate de Business Strategist iar din noiembrie 2011 ocupă poziția de Country Manager ePayment, member of PayU, fiind responsabil cu dezvoltarea afacerilor locale ale companiei.

Bucuresti, 22.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *