metalshow

Schimbari de management in cadrul BMW Group Europa Centrala si de Sud-Est

Christoph v. Tschirschnitz va prelua responsabilităţile de preşedinte al BMW Group Europa Centrală şi de Sud-Est, Dr. Andrea Castronovo va aborda noi provocări în cadrul BMW Group la München.

Bucureşti/Salzburg. Cu începere de la 1 noiembrie 2014, Christoph v. Tschirschnitz îşi va asuma răspunderea pentru BMW Group Europa Centrală şi de Sud-Est (12 ţări), regiune condusă anterior de Dr. Andrea Castronovo. Acesta din urmă, după cinci ani petrecuţi la Salzburg, se va muta în Germania şi va prelua conducerea International Corporate Direct and Special Sales.

Christoph v. Tschirschnitz a absolvit Universitatea din Münster (Germania), cu diplomă în Administraţia Afacerilor, cu specializare pe finanţe, marketing şi organizare. S-a alăturat BMW Group în 1992. Anterior, a deţinut diferite poziţii de conducere precum director de planificare corporate în achiziţii şi fuziuni, director de strategii retail & dezvoltare a dealerilor, director general de marketing global BMW Motorrad şi director de vânzări şi marketing pentru BMW în regiunea Asia, Pacific, Africa şi Europa de Est. Cu începere din 2008, el deţine poziţia de vicepreşedinte pentru vânzări directe, corporate şi flote în cadrul BMW Germania.

Dr. Andrea Castronovo a îndeplinit funcţia de preşedinte al BMW Group Europa Centrală şi de Sud-Est cu începere din 2010, având o contribuţie importantă la succesul mărcilor BMW şi MINI într-o regiune care, în mandatul său, a crescut de la 7 la 12 ţări.

Bucuresti, 22.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *