metalshow

Schimbare locatie concert No Mercy!

Toata lumea isi aminteste celebrele hituri ale No Mercy! Din 1996 si pana azi au adunat hit dupa hit si au cucerit primele pozitii din topuri peste tot in lume!

Binecunoscuta formaţie No Mercy revine în România pentru a lansa albumul “Best Of The Best Gold”. Alături de ei, cei de la Animal X îşi vor lansa albumul “Best Of Animal X (until now)”.

Pe 7 Decembrie, la Bucuresti, cu incepere de la ora 20:00, toti iubitorii muzicii pop sunt invitati la un eveniment special: trupa latino-pop No Mercy va concerta impreuna cu Animal X, cea mai buna trupa de dance din Romania. In premiera, cele doua trupe vor canta impreuna intr-un show Best of the best.

Din motive tehnice ce tin de organizarea spectacolului, locatia se modifica. Astfel, concertul nu va mai avea loc la Sala Polivalenta, asa cum era programat, ci la Club Bamboo care este cel mai modern, spatios, utilat si elegant club din sud estul Europei.

Schimbarea a fost necesara datorita faptului ca, la Sala Polivalenta, lucrarile de dezamenajare de necesare dupa concursul Eurovision junior nu se pot finaliza in timp util pentru a permite organizarea spectacolului No Mercy & Animal X. Din pacate, orice alte sali de concerte sunt deja rezervate, astfel ca am ales Clubul Bamboo: suficient spatiu pentru doua trupe atat de mari, atmosfera mai calda si mai prietenoasa si un ring de dans generos.

Biletele la concertul No Mercy si Animal X costa 39 RON si pot fi cumparate de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua de magazine Diverta sau online, la www.bilete.ro. In ziua spectacolului vor putea fi achizitionate bilete cu pret redus de 20 RON pentru elevi si studenti cu conditia prezentarii carnetului de studii.

Bucuresti, 1.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *