free download 78 travel guides written by experts

Schimba piesa veche, dar pastreaza functionalitatea!

·    Vino la Scorpion cu piesa pe care nu o mai folosesti si iti vom oferi alta noua, la un pret avantajos, cu reduceri substantiale;
·    Componentele uzate ale masinii sunt importante pentru tine.

Promovand conceptual dezvoltarii durabile, Scorpion lanseaza o noua campanie de colectare a pieselor originale vechi Volkswagen si Audi, oferind la schimb clientilor piese originale noi la preturi avantajoase. Piesele originale oferite la schimb in aceasta campanie sunt: motor, cutie de viteze, chiulasa, turbina, pompa apa, disc ambreiaj, placa presiune, set ambreiaj, pompa injectie, duze injector, catalizator, caseta directie, cardan, set saboti, planetara, alternator, electromotor, debitmetru aer, ceas bord si calculator motor.

Acesoriile originale acceptate la schimb sunt: casetofon, radio CD si magazie CD.
Oferta de piese originale la schimb este valabila atat pentru piese Volkswagen cat si pentru piese Audi, fiind valabila pana la sfarsitul anului 2008.

Ansamblele pentru care este valabila oferta depind de model si de anul de fabricatie al masinii. Pentru mai multe detalii va asteptam in noul showroom Scorpion din Focsani, Calea Moldovei 16.

Te costa mai putin sa ai piese originale!

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.

Bucuresti, 19.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *