free download 78 travel guides written by experts

Sparge tiparele și „Schimbă perspectiva” cu Freeway de la Lidl România

Noua campanie Freeway îți schimbă perspectiva, pentru ca tu să vezi lumea altfel vara asta. Trebuie doar să încerci Freeway de la Lidl, băutura carbogazoasă cu gust de Cola, portocale sau lime!

În plus, vei putea câștiga sute de premii surprinzătoare, de care să te bucuri alături de prieteni.

Gustă Freeway și lasă-te surprins de noi perspective. Și nici măcar nu va trebui să te pregătești în vreun fel pentru asta. Trebuie doar să privești atent. Pentru că în fiecare loc se poate ascunde ceva ce nu ai observat până acum. Cu fiecare pas pe care îl faci poți surprinde o lume mai colorată și mai interesantă. Și așa, experiențele obișnuite se transformă în experiențe inedite. Ce poate fi mai plăcut și mai surprinzător?


Răcorește-te cu o băutură carbogazoasă cu gust de Cola și încearcă Freeway la 0,33L la doar 1.15 lei. Sau te poți bucura de același gust, fără zahăr, cu Freeway Cola 0% zahăr (1.15 lei/0,33L). Poți opta și pentru Freeway Orange (0.89 lei/0,33L) sau Freeway Lime (1.15 lei/0,33L), care îți vor transforma o zi obișnuită într-una plină de aventuri interesante.

Petrece o vară altfel împreună cu prietenii tăi! Sparge tiparele și bucurați-vă de libertatea de a vedea lucrurile altfel împreună cu Freeway Cola (1.99 lei/2L), băutura carbogazoasă perfectă pentru o petrecere pe malul mării sau pentru a te răcori într-o zi însorită.

Intră și tu în povestea Freeway

Experiențe inedite și surprinzătoare vei putea descoperi și în noua campanie „Gustă Freeway – Schimbă perspectiva” de la Lidl România. Am creat un spot-manifest prin care să te ajutăm să vezi lumea cu alți ochi, la 360˚.

Și tu poți face parte din povestea Freeway și poți avea parte de o experiență inedită, vizionând noul spot. Vei putea admira ilustrațiile anamorfice, înclinând telefonul sau tableta în direcția în care dorești să privești, ori dând click cu mouse-ul pe săgețile de direcție, dacă urmărești videoclipul de pe un computer. În plus, spotul pentru noua campanie Freeway este compatibil cu aplicațiile și dispozitivele Virtual Reality, astfel încât poate oferi o experiență de vizionare cu atât mai interactivă. Alege să privești fiecare unghi al videoclipului, gustă Freeway de la Lidl și schimbă-ți perspectiva!

În plus, poți câștiga premii surprinzătoare toată vara! Vino la Lidl în perioada 16 iunie – 21 august, cumpără orice produs Freeway, înscrie bonul pe surprize.lidl.ro și câștigă zecile de premii săptămânale sau unul dintre marile premii. Ți-am pregătit vouchere Lidl, ochelari Google Cardboard, camere video 360° și super telefoane.

Răcorește-te cu surprizele verii

O nouă surpriză de la Lidl este stația de răcoare, care îți poate aduce premii chiar la tine în oraș. Intră pe surprize.lidl.ro și descoperă unde te vei putea bucura de o pauză de răcoare. Folosește tableta de la stand pentru a câștiga tichetul cadou cu premii fresh și află ce ți se potrivește: un suc delicios Freeway, o înghețată răcoritoare Gelatelli sau o bere rece Argus. Urmărește caravana Lidl pentru a te putea bucura de surprizele pe care ți le poate aduce.

Descoperă și tu noi perspective cu Freeway de la Lidl, pe surprize.lidl.ro și bucură-te de o vară altfel!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:
//www.lidl.ro
Facebook Lidl Romania
Twitter Lidl Romania
Instagram @LidlRomania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *