bucharest tech week 2021

Scheffal & Scheffal lanseaza cursuri de germana pentru copiii din sectorul 6 al capitalei

Scheffal & Scheffal Firma Scheffäl & Scheffäl anunță lansarea în luna mai a trei pachete speciale de cursuri de germană pentru copiii din sectorul 6 al capitalei. Cursurile, de o oră și jumătate, sunt structurate în pachetul cu predare intensivă Junior, dedicat copiilor între 4 și 5 ani, care vor să intre la școli cu predare în limba germană; pachetul Sommer (vară), pentru copiii între 6 și 12 ani, care include cursuri de vară în lunile iunie și august și pachetul Schule (școală), care se adresează elevilor până în clasa a VI-a și care se desfășoară pe parcursul anului școlar 2016. Cursurile sunt ținute de persoane cu experiență, pentru care germana este limbă maternă.

“Limba germană reprezintă un atu pentru copii, oferindu-le acces atât la o limbă de circulație internațională care îi va ajuta să aibă succes în orice carieră își vor alege atunci când vor fi mari, cât și la o cultură bazată pe disciplină. Copiii cu care lucrăm învață în mod nemijlocit să iubească limba, cultura, disciplina și organizarea tipică poporului german. Mai mult, stilul nostru de predare, prin joacă, și metoda dezvoltată de peste 25 de ani, îi va face pe cei mici să învețe cu drag și distrându-se” a declarat Genela Scheffäl, Managing Partner Scheffäl & Scheffäl.

Mai multe detalii găsiți pe www.scheffal.org. Puteți vizita Scheffäl & Scheffäl pe Facebook, la www.facebook.com/scheffal.

Bucuresti, 22.04.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *