free download 78 travel guides written by experts

Scaunul din piele – accentul rafinat al living-ului

Pielea este un material folosit din timpuri preistorice, in principal pentru satisfacerea nevoilor de baza. Datorita durabilitatii si confortului acesteia, pielea a fost introdusa si in industria mobilierului, iar daca ne referim la productia de scaune, primele insemnari referitoare la utilizarea acesteia dateaza din secolul al-XIII-lea.

Azi, ni se poate parea desuet un scaun tapitat cu piele in living, insa trebuie sa stiti ca acesta ramane un obiect chic si confortabil, care adauga rafinament si eleganta oricarui interior. Scaunele din piele sunt recunoscute pentru confortul lor si devin cu mult mai placute pe masura ce sunt utilizate. Cu noile tehnologii moderne, scaunele pot fi realizate in intregime din piele sau doar parti ale scaunului pot fi acoperite, cum ar fi sezutul, bratele sau spatele scaunului. Alegerea este una individuala si tine de personalitatea fiecaruia si de gusturi.

Utilizata la inceput de categoriile sociale inalte, pielea a devenit din ce in ce mai accesibila pe masura ce costurile sale au scazut. Azi, evolutia tehnologica pune la dispozitie o multitudine de culori, variind de la alb si crem, catre rosu sau negru, fara sa aiba legatura cu animalul de  la care provine. O data ce preocuparea pentru mediul inconjurator creste, provenienta se face doar de la surse regenerabile, cum ar fi cea  de vaca, pielea ramanand in continuare un material natural.

Scaunele din piele necesita intretinere. Atunci cand sunt protejate in mod corespunzator, aceasta isi mentin aspectul initial timp de multi ani. In caz contrar, pielea se poate crapa, mai ales daca este expusa la soare timp indelungat. Tratamentele pot fi costisitoare, insa daca vreti scaune chic si in perfecta stare de functionare mult timp, va trebui sa investiti in ele. Pielea isi pastreaza valoarea mai mult timp spre deosebire de alte materiale si are o durata de viata mai mare, daca este ingrijita corespunzator. Pe langa pielea naturala, piata pune la dispozitia cumparatorilor si piele artificiala, cosiderata de catre unii o replica foarte buna a celei naturale si, in consecinta, o afacere buna.

Achizitionarea unui scaun de pe un magazin online va poate ajuta, insa, sa economisiti ceva bani. Deoarece magazinele online nu au costuri cu utilitatile sau costuri foarte mari de intretinere ale unui punct fizic, poti beneficia de costuri mult mai avantajoase. Daca decideti sa achizitionezi un scaun de pe un magazin online de scaune, alegeti unul cu o reputatie buna. Ai siguranta ca nu exista costuri ascunse, iar politicile de cumparare sunt la vedere. In plus, ai intotdeauna posibilitatea de a verifica in offline produsele in cadrul showroom-urilor de mobila.

Asadar, daca va place pielea si vreti sa dai un aer stilat casei, alegeti un scaun din piele.

Sursa www.scaune-online.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *