free download 78 travel guides written by experts

Scania Romania celebrata la marea parada a camioanelor din Sao Marco

Eveniment unic pe piața autohtonă, “Cel mai frumos camion Scania” a adus laolaltă marile pasiuni și marile orgolii ale transportatorilor români în cadrul unui eveniment exploziv: premii de peste 19.200 de euro, o excursie exclusivistă la fabrica Scania din Brazilia, vizitarea orașului Sao Paolo și participarea la marea defilare de la Sao Marco, un eveniment senzațional la care participă cele mai frumoase și mai puternice camioane.

Și astfel, Ioan Nagl, câștigătorul concursului „Cel mai frumos camion Scania”, împreună cu organizatorii și vedeta TV Roxana Ciuhulescu au pornit, în data de 15 octombrie, spre cel mai mare oraș din emisfera sudică: Sao Paolo.

Principala atracție a fost, fireste, celebrul festial al șoferilor, organizat anual în orașul Sao Marcos, cunoscut drept orașul Scania. Festivalul se întinde pe o durată de 7 zile, presărate cu activități din cele mai diverse, cea mai cunoscută fiind celebra binecuvantare a camioanelor, oficiată de părintele Osmar João Possamai. Echipa Scania nu s-a rezumat insă doar la participarea la acest mare festival, ci a participat și la turneul de fotbal dintre șoferi, un turneu al cărui premiu a fost acordat chiar de către Roxana Ciuhulescu.

Și cum un adevărat șofer de Scania nu poate sta niciodată prea mult timp departe de camionul său, în timpul vizitării fabricii Scania, Ioan Nagl și însoțitorii săi nu s-au putut abține și s-au urcat la volanul unora dintre cele mai noi modele expuse de sud-americani.

Bucuresti, 02.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *