cleaning show 2021

Scanerul format A0 Colortrac SmartLF Gx42 castiga “Readers’ Choice Top Product of 2009 Award”

Cititorii revistei "Wide-Format Imaging" au votat scanerul Colortrac SmartLF Gx42 ca fiind Cel mai Bun Scaner Large Format (“Best Large Format Scanner”) disponibil in categoria de Scanere Format Mare 2009.

Aceasta este a patra editie a decernarii premiului “Readers’ Choice Top Products” (Alegerea Cititorilor pentru Cel mai Bun Produs) din categoria Wide-Format Imaging si pentru prima data cand Colortrac obtine aceasta distinctie. Premiul confirma reputatia crescanda de care se bucura scanerele format mare produse de Colortrac, scanere ce inglobeaza tehnologii de ultima ora in captura digitala a formatelor mari (A1, A0, B0).

Distinctia obtinuta de Colortrac vine din partea uneia dintre cele mai prestigioase reviste dedicata profesionistilor din segmentul „Wide-Format Imaging" si citita de specialisti din ateliere de print digital, centere de copiere, laboratoare foto, firme de print advertising, furnizori de servicii de digitizare, etc. Acestia au votat Colortrac Gx42 drept Cel mai Bun Produs (Readers’ Choice Top Products) pe segmentul de scanere format mare color profesionale.

Colortrac Gx 42 ofera performanta excelenta la un pret competitiv, si este bazat pe cea mai moderna tehnologie CCD (Charged Coupled Device) ce permite obtinerea unei rezolutii optice reale de 1200x600dpi. Abilitatea de a captura si reproduce perfect imaginile complexe si pline de detalii subtile ale lucrarilor grafice si fotografiilor il recomanda mai ales domeniului grafic (fotografii, postere, lucrari de arta, etc.).

In mod ironic, Colotrac a castigat aceasta distinctie pe cand pregateste lansarea noului scaner SmartLF GX+ ce va putea obtine rezolutii reale optice de 1200×1200 dpi. Noul model se bazeaza pe tehnologia SmartLF Gx 42 insa iluminarea va fi de tip LED, astfel reducandu-se consumul de energie, timpul de pornire, si crescand durata de viata. De asemenea scanerul va fi echipat si cu placa de retea pentru o operare mult mai facila si rapida. GX+ va fi disponibil in 3 marimi – 28", 42" si 56" pentru a indeplinii majoritatea cerintelor din piata grafica.

In interviul acordat revistei dl Peter de Winter Brown, Director Vanzari si Marketing al Colotract Ltd a declarat: „Suntem incantati ca cititorii revistei Wide-Format Imaging au ales Colortrac SmartLF GX 42 drept Cel Mai Bun Produs pentru 2009 in categoria scanerelor format mare. Acest feedback ne confirma ca suntem pe drumul cel bun in oferirea celor mai bune solutii in domeniul scanarii si la cele mai competitive preturi. Speram ca si noua gama de scanere SmartLF GX+ sa se bucure de acelasi succes ca si predecesorul sau SmartLF GX, iar inovatiile aduse noului model sa indeplineasca toate cerintele clientilor. Consideram ca noul scaner va avea un impact major in piata.

Colortrac Ltd (Marea Britanie), producator al scannerelor format mare SmartLF este o companie dedicata dezvoltarii solutiilor profesionale pentru captura si procesarea imaginilor format mare. Castigatoare a Queens Award pentru Performante la Export in 1999, Colortrac dispune de facilitati de productie si dezvoltare in Cambridge (Marea Britanie), Beijing & Suzhou (China) precum si Golden (SUA).

Produsele Colortrac sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media, firma specializata in echipamente format mare pentru scanare, printare, copiere, laminare, in calitate de distribuitor autorizat al producatorului. Firma ofera clientilor produse si servicii complete pentru printare, plotare, laminare, copiere, scanare, software. Specialistii firmei va stau la dispozitie pentru orice informatii si detalii suplimentare despre gama de scanere Colortrac si driverele pentru acestea.

Cambridge, Marea Britanie, 18 Mai 2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *