Baby Boom Show Virtual

Scanerele Colortrac au acum drivere pentru Windows Vista

Compania britanica Colortrac Ltd, lider al producatorilor de scanere format mare, bazate pe tehnologie CIS sau CCD, a anuntat lansarea driverelor pentru sistemul de operare Windows Vista. Driverele sunt disponibile pentru toate modelele de scanere: SmartLF Cx 40 (format A0), SmartLF Gx 42 si GxT 42 (format B0),  Gx 25 si GxT 25 (format A1).
  Sistemul de operare Windows Vista este disponibil atat in versiunea pe 32biti, cat si in versiunea pe 64biti. Scannerele SmartLF functioneaza pe Windows Vista 32biti, dar nu vor functiona pe Windows Vista 64biti, fara instalarea driverelor Colortrac SmartLF 64biti.

Driverele pentru 64biti nu trebuiesc instalate pe Windows Vista 32biti.

Specialistii Colortrac au observat ca sistemul Windows Vista 32biti este instalat pe multe computere cu procesoare 64biti. Aceasta este probabil o masura de siguranta pentru eventualele incompatibilitati ale driverelor. Odata cu lansarea noilor drivere, compania asigura functionarea optima a scanerelor pe orice tip de sistem 32biti sau 64biti.

Driverele pentru scannerele SmartLF pot fi furnizate la cerere de specialistii Z Spot Media, distribuitorul oficial Colortrac in Romania, in fisiere arhivate, atat pentru versiunile pe 32biti, cat si pentru cele pe 64biti.

Colortrac Ltd (Marea Britanie), producator al scannerelor format mare SmartLF este o companie dedicata dezvoltarii solutiilor profesionale pentru captura si procesarea imaginilor format mare. Castigatoare a Queens Award pentru Performante la Export in 1999, Colortrac dispune de facilitati de productie si dezvoltare in Cambridge (Marea Britanie), Beijing & Suzhou (China) precum si Golden (SUA).

Produsele Colortrac sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media (www.zspotmedia.ro), firma specializata in echipamente format mare pentru scanare, printare, copiere, laminare, in calitate de distribuitor autorizat al producatorului. Firma ofera clientilor produse si servicii complete pentru printare, plotare, laminare, copiere, scanare, software. Printre marcile distribuite de firma se mai numara Canon, HP, Scan2CAD, Copam, Epson, Rabbit, Rigoli, Beauty, Xerox etc.

Bucuresti, 10.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *