free download 78 travel guides written by experts

Scandia Food lanseaza marca vegetala Velicia

„În sfârşit, legumele sunt delicioase!”

Legumele reprezintă întotdeauna alegerea corectă pentru o alimentaţie echilibrată şi bogată în nutrienţi. Însă, de cele mai multe ori, ele nu sunt consumate pentru plăcerea gustului, ci pentru că sunt sănătoase. Velicia – noua marcă vegetală lansată de Scandia Food – te invită să descoperi că legumele pot fi cu adevărat gustoase!

Acum, Velicia îţi aduce în premieră pentru piaţa din România combinaţii delicioase de legume pe care poţi să le regăseşti într-o gamă variată de produse: aperitive vegetale pe bază de vinete, fasole sau năut, pate vegetal cu ardei şi supe-cremă de roşii, de cartofi cu ciuperci sau de legume. Pe lângă combinaţiile variate şi gustul irezistibil, noua gamă vegetală aduce şi aportul de legume atât de necesar unei alimentaţii echilibrate, reprezentând o gustare savuroasă chiar şi în perioada postului. Produsele Velicia nu conţin conservanţi, coloranţi sau aditivi artificiali.

Marca Velicia vine cu o inovaţie la nivelul ambalajului: recipiente din plastic sterilizabil cu etichetă termocontractabilă care menţin neschimbate caracteristicile produselor pentru o perioadă îndelungată de timp, oferind şi o imagine foarte atractivă la raft. De asemenea, ambalajele sunt uşor de desfăcut şi manevrat, fiind prevăzute cu cheiţă, ceea ce facilitează savurarea produselor în orice situaţie sau împrejurare. Ambalajul supelor-cremă este completat de un capac de plastic care, dupa îndepărtarea capacului metalic cu cheiţă, permite încălzirea acestora la cuptorul cu microunde şi consumarea lor imediat.

”Cu toţii ne dorim o alimentaţie echilibrată şi o stare de bine, chiar dacă aceasta presupune mult efort, zi de zi. Marca Velicia vine în ajutorul consumatorilor săi cu produse inovatoare sub formă de combinaţii savuroase de legume, atât de necesare unei alimentaţii echilibrate. Dorim să oferim produse cu beneficii nutriţionale, fără a neglija însă gustul bun pe care consumatorii noştri vor să-l regăsească şi în produsele vegetale. Credem cu tărie că noua marcă Velicia răspunde acestor provocări şi va deveni în curând preferata consumatorilor”, a declarat Alexandra Bucur, Brand Manager Velicia.

Velicia reprezintă alegerea potrivită pentru o gustare savuroasă, care te va convinge să priveşti legumele cu alţi ochi!

Bucuresti, 13.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *