Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Scandal teribil in casa Mireasa pentru fiul meu

Rivalitatea a urcat la cote maxime! Acuzaţii dure au curs de curând ca o avalanşă între Adrian şi Ionuţ! Întreaga dispută a pornit de la o afirmaţie pe care se presupune că ar fi făcut-o Adrian: “Dacă vreau, le spun fanilor mei să o elimine pe Monica din competiţie!”. Prin urmare, numărul impresionant al susţinătorilor precum şi puterea lor de-a schimba destinul concurenţilor în ceea ce priveşte competiţia a devenit pretextul unui conflict aprins cu urmări neaşteptate! Sâmbătă, de la ora 14:00, la Finala Săptămânii, telespectatorii vor putea urmări pas cu pas ce s-a petrecut recent între concurenţi!

Tot la Finala Săptămânii vor fi dezvăluite şi alte subiecte de maxim interes, unul dintre acestea având loc chiar în weekendul de care concurenţii “Mireasă pentru fiul meu” s-au bucurat la mare! Este vorba despre controversata apropiere între doi concurenţi, apropiere care ar putea conduce spre formarea unui nou cuplu în competiţie! Despre cine este vorba şi ce s-a întâmplat rămâne de văzut sâmbăta aceasta într-o ediţie de gală incendiară la “Mireasă pentru fiul meu”.

Surprize incredibile ne aşteaptã vara aceasta la “Mireasă pentru fiul meu”. În curând, telespectatorii îşi vor lua rãmas bun de la actuala ediţie, în cadrul marii finale – cea mai spectaculoasã galã de pânã acum, care ne va dezvãlui perechile pregãtite sã îşi uneascã destinele în faţa întregii ţãri, dar şi cine va câştiga premiul cel mare, iar la scurt timp, aceştia vor întâmpina cu emoţie şi bucurie noul sezon: cel de-al şaptelea din seria celui mai iubit reality show matrimonial din România! Tinerii dornici sã participe în noul sezon se pot înscrie completând formularul disponibil pe www.mireasapentrufiulmeu.ro, sunând la numãrul de telefon 0728.728.913 sau prin intermediul Caravanei “Mireasă pentru fiul meu” care în curând va strãbate ţara în lung şi în lat.

Bucuresti, 21.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *