free download 78 travel guides written by experts

Scandal de proportii intre fetele Next Top Model

Uite de ce vroiau să se ia la bătaie!

Două dintre concurentele Next Top Model, la un pas să se ia la bătaie! Aflate în Grecia, fetele au mers la o petrecere într-o tavernă, însă, la întoarcere, lucrurile au avut o turnură neaşteptată. Veselia s-a transformat într-un scandal uriaş, implicând şi alte concurente. Uite ce gest incredibil a făcut una dintre fete!

Otilia a aflat de la colege că la petrecere o altă concurentă a dispărut cu geanta ei. I-a sustras telefonul, unul dintre obiectele de care Cătălin le-a cerut fetelor să se despartă, şi i l-a predat în secret designerului. Furioasă, Otilia a încercat să afle ce a determinat-o pe Lavinia să facă acest gest şi după cinci minute, timp în care i-a bătut la uşă, a reuşit să schimbe câteva vorbe cu ea. Spiritele s-au aprins atât de tare, fetele aruncându-şi cuvinte dure, ţipând şi fiind la un pas de a se lua la bătaie. Situaţia s-a complicat şi mai mult când alte fete au intrat în scandal, apărând noi acuzaţii şi jigniri. Otilia a fost în scurt timp dată afară cu forţa din cameră, o altă concurentă intrând în conflict.

“Eu le bat, nu mă interesează că mă dau afară. Să ştiţi că ştiu să mă bat bine cu fetele” a spus nervoasă Lavinia.

Cât de departe a mers conflictul între fete şi ce consecinţe a avut, rămâne de văzut joia aceasta, de la 20.30, la Next Top Model.

Bucuresti, 24.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *