metalshow

Scala JWT anunta incheierea colaborarii cu Daniela Knecht

Dupa aproape 2 ani de colaborare, agentia de publicitate Scala JWT anunta despartirea de catre Daniela Knecht.

Dupa o colaborare ce a tinut aproape doi ani, Daniela Knecht a decis, in februarie 2010, sa paraseasca Scala JWT, iar eu am acceptat acesta decizie”, declara Petra Hoyos, CEO Scala JWT.

Petra Hoyos s-a intors la carma agentiei pe care a infintat-o acum 15 ani, dupa ce in ultima perioada s-a dedicat familiei si implicarii sale in activitatea regionala a JWT. Petra Hoyos gestioneaza contul Kraft pe zona Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa.

Alaturi de clientii consacrati ai agentiei, cum ar fi Bayer, Johnson &Johnson, Kraft Foods, Mazda, Nestle, Nokia, Vodafone si cu ajutorul echipei formate din specialisti tineri, creativi si pasionati de publicitate, Petra Hoyos doreste sa continue viziunea Scala JWT, aceea de a determina oamenii sa petreaca cat mai mult timp cu ideile de branduri pe care agentia le-a dezvoltat pentru clientii sai si care adauga valoare afacerilor acestora. 

“Industria de advertising din Romania trece printr-o perioada dificila, insa am speranta ca in urmatorii doi ani, lucrurile vor evolua intr-o directie pozitiva. In cadrul agentiei Scala JWT,  avem oameni pasionati de ceea ce fac si dornici sa ofere valoare adaugata proiectelor clientilor nostri. Din fericire, avem clienti care dezvolta branduri consacrate si care ne considera parteneri de lunga durata. Sunt mandra sa fac parte din echipa agentiei Scala JWT si de succesul obtinut alaturi de clientii nostri”, marturiseste Petra Hoyos, CEO Scala JWT.

Bucuresti, 26.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *