Kinodiseea

SC Johnson lanseaza Raid Night&Day

– eficient impotriva mustelor si tantarilor 10 zile x 24 ore –

SC Johnson lanseaza, in luna aprilie, Raid Night&Day, primul si singurul produs cu nisip comprimat de pe piata romaneasca, cu actiune dubla, eficient impotriva mustelor si tantarilor timp de 10 zile, 24 de ore pe zi.

Noul aparat Raid Night&Day poate fi lasat sa actioneze constant, 24 de ore pe zi, datorita solutiei cu nisip din componenta sa, care nu contine solventi si nici nu are miros. Ne bucuram astfel de un produs eficient, care ne ofera un maxim confort in utilizare, deoarece nu este necesara pornirea, oprirea sau supravegherea lui timp de 10 zile, cat dureaza rezerva. Mai mult, folosim un singur produs pentru a indeparta atat mustele, cat si tantarii.

Aparatul Raid Night&Day are un aspect deosebit si inovator, cu un design de inalta clasa semnat de Pininfarina Group – renumita Casa de Design din Italia. Este proiectat prin asocierea dintre un difuzor electric compact si o rezerva inovatoare cu nisip comprimat si difuzeaza constant o substanta insecticida fara aditivi. Tehnologia nisipului comprimat pe care se bazeaza conceptul produsului ofera, prin difuzarea caldurii, o evaporare lenta a lichidului, rezultand o eficacitate constanta pe tot parcursul functionarii. Substanta activa nu contine solventi, iar dupa utilizare nu ramane insecticid.

Mic, discret si eficient, Raid Night&Day este foarte usor de folosit. Odata conectat la priza, indicatorul de consum al rezervei se activeaza, fapt indicat printr-un beculet portocaliu. Cand lichidul indicator se evapora complet, stim ca este timpul sa schimbam rezerva.

Fiecare rezerva dureaza 10 zile, timp in care mustele si tantarii nu ne vor deranja! Astfel, scapam de grija pornirii sau opririi aparatului, singurul efort depus fiind acela de a schimba rezerva atunci cand indicatorul ne alerteaza. Rezerva este compacta si inchisa, permitand manevrarea fara a intra in contact cu substanta componenta.

Pret produs: 13.20 RON
Pret rezerva: 11.09 RON

Bucuresti, 05.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *