free download 78 travel guides written by experts

Saxo Bank se extinde in Belgia

Saxo Bank, banca daneză specializată în tranzacționări și investiții online, anunță deschiderea primei sale sucursale din Bruxelles, care va oferi investitorilor belgieni acces la piețele financiare internaționale. Géraud Missonnier a fost numit Directorul Saxo Bank Belgia.

Deschiderea unei noi sucursale în Bruxelles este o mișcare strategică a Saxo Bank, care vine în întâmpinarea cererilor în creștere ale investitorilor belgieni și pentru a consolida poziția băncii de jucător important în brokerajul online, atât în Europa, cât și internațional. Sucursala belgiană va oferi investitorilor posibilitatea de a participa la mai mult de 25 de piețe bursiere și, de asemenea, o gamă largă de instrumente financiare disponibile prin platformele de tranzacționare online multi-premiate.

Directorul Saxo Bank Belgia, Géraud Missonnier va prelua implementarea operațională în Belgia și dezvoltarea organizației pe piața belgiană.

Pe lângă oferta pentru investitorii individuali, Saxo Bank oferă, de asemenea, și o soluție White Label (WLC – White Label Clients) pentru instituțiile financiare care au dreptul de a păstra fondurile clienților lor. Tehnologia Saxo Bank oferă clienților White Label posibilitatea de a oferi clienților lor o ofertă unică de tarnzacționare, împreună cu posibilitatea de a-și păstra, în același timp, caracteristicile mărcilor, identitățile vizuale și siglele lor. Această nouă extindere va permite Saxo Bank Belgia să își consolideze parteneriatele existente și să se concentreze pe dezvoltarea de noi oportunități.

Géraud Missonnier, Director Saxo Bank Belgia, a declarat:

“Prin extinderea în Belgia, Saxo Bank intenționează clar să câștige o piață compusă din investitori cu potențial ridicat. Într-adevăr, un studiu recent al NYSE Euronext realizat în rândul investitorilor europeni dinamici a arătat că 91% dintre investitorii belgieni chestionați folosesc deja internetul pentru a cumpăra sau vinde produse financiare. Platforma noastră online multi-produs, îmbinată cu ratele competitive, se potrivește perfect așteptărilor acestor investitori belgieni. Scopul nostru? Să devenim un jucător important în brokerajul online din Belgia.”

Fondată în 1992, Saxo Bank este a doua mare bancă din Danemarca, după criteriul capitalizării pieței. Lider mondial pe piața Forex și CFD, cunoscută și recunoscută pentru soluțiile sale de tranzacționare online, Saxo Bank se bucură și de beneficiile sponsorizării echipei cicliste “Team Saxo Bank – Sungard” reprezentată în Belgia de Nick Nuyens, care a făcut cinste echipei, câștigând Turul Flandrei în aprilie 2011.

Nick Nuyens a fost prezent la marea deschidere a noii sucursale din Bruxelles, alături de viceprim- ministrul și ministrul belgian de finanțe și reformă instituțională, Didier Reynders, și de Lars Seier Christensen, co-fondator și co-președinte al Saxo Bank.

Bucuresti, 04.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *