metalshow

Saxo Bank primeste titlul de “Cel mai bun furnizor online de futures si options”

la Shares Magazine Award

Este pentru al treilea an consecutiv în care Saxo Bank câștigă această distincție

Saxo Bank, lider în online trading și specialist în investiții, a primit distincția de “Best Online Futures & Options Provider” din partea revistei Shares Magazine, pentru al 3-lea an consecutiv.

Premiile se decernează în urma unui proces de votare independent la care participă cititorii revistei, pentru a oferi recunoaștere companiilor de servicii financiare care continuă să investească și să dezvolte oferta lor către zona de retail, în beneficiul clienților.  De altfel, premiul este o dovadă a investițiilor masive făcute de Saxo în oferta de futures și options în ultimii ani, 2014 nefiind o excepție. Chiar la începutul anului, Saxo Bank a lansat tranzacționarea de options pe platformele sale retail și instituțional, ceea ce permite investitorilor să tranzacționeze clase multiple de asseturi dintr-un singur cont și să folosească mai avantajos oferta Saxo de marjă în cros pe produse.

Mai mult, lansarea tranzacționării de stock options a extins sensibil oferta globală de futures și options a Băncii, ofertă care acoperă acum contracte futures, futures options, index options și stock options. Cu alte cuvinte, Saxo Bank permite clienților săi să-și extindă opțiunile de investiții prin hedging pe expunere, deci și șansa unor venituri suplimentare.

Comentând acordarea premiului, Patrice Henault, Head of Futures and Listed Options la Saxo Bank, a declarat: “Suntem bucuroși că am întrecut din nou competiția și am obținut acest premiu prestigios, pentru al treilea an consecutiv. Diversitatea ofertei noastre de futures și options este acum fără egal, iar gama extinsă de produse disponibile clienților noștri le permite să profite de oportunitățile de tranzacționare și să facă hedging pe expunere cât mai eficient cu putință. Având în vedere că anul viitor plănuim să lansăm un modul analitic revoluționar pentru produsele futures și options, suntem încrezători în clienții noștri care vor continua să claseze oferta noastră drept cea mai bună din industrie”.

Bucuresti, 17.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *